Πώς η Μπάγερν Μονάχου τίμησε τη μνήμη του Φραντς Μπεκενμπάουερ

Must Read

Η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στη δράση στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις γιορτές. Υποδέχτηκε τη Χόφενχαϊμ, τη νίκησε με 3-0, αλλά κανείς δεν πανηγύρισε. Όλα περιστρέφονταν γύρω από τον μεγάλο της αρχηγό, τον προπονητή και τον πρόεδρο της, τον εμβληματικό Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Οι οπαδοί των Βαυαρών πηγαίνοντας στο γήπεδο το έβλεπαν φωτισμένο, όπως πάντα, αλλά με ένα σλόκαν να κυριαρχεί. Έγραφε «Σε ευχαριστούμε Φραντς».

Αυτό ήταν και το μότο όλων των εκδηλώσεων. Στα μάτριξ του «Αλιάνζ Αρένα» οι φωτογραφίες του «Κάιζερ» με το ίδιο σύνθημα.

Στην είσοδο των ομάδων οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν εμφανίστηκαν με φόρμες της δεκαετίας του ΄70, ενώ στην προθέρμανση όλοι οι ποδοσφαιριστές φορούσαν μπλουζάκια με τον αριθμό «5» στην πλάτη, τον αγαπημένο αριθμό του Μπεκενμπάουερ.

Ακόμνα και η μασκότ της ομάδας πρόσθεσε στη στολή της το «Ευχαριστούμε Φραντς», ενώ στην ενός λεπτού σιγή το τεράστιο σεντόνι ήταν αφιερωμένο επίσης στον μεγάλο ποδοσφαιριστή και τη φιλανθρωπική του δράση.

Αφήσαμε το σημαντικότερο για το τέλος. Οι εμφανίσεις της ομάδας όπου υπήρχε το σλόγαν «ευχαριστούμε Φραντς» θα δημοπρατηθούν και όλα τα έσοδα θα πάνε στο Ίδρυμα Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This