Ο… μισός Άρης θριάμβευσε στο Αγρίνιο, 4-0 τον Παναιτωλικό

Must Read

Ο Άρης των πολλών απουσιών κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης τρία γκολ (3-0). Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να παρέταξε ενδεκάδα που ούτε σε φιλικό προπόνησης να είχε τολμήσει, αλλά υποχρεώθηκε από τις πολλές απουσίες που συμπλήρωναν… ενδεκάδα.

Τα γκολ των Τζούρασεκ, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο και Σαμόρα έδωσαν το «τρίποντο» στους Θεσσαλονικείς. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι αλλαγές του Πετράκη στο β΄ ημίχρονο δεν κατάφεραν να δώσουν τη φρεσκάδα που περίμενε. Αν μάλιστα την εστία της ομάδας δεν υπεράσπιζε ο Στέφανος Καπίνο ίσως το σκορ να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που… ζέστανε το ματς με την ευκαιρία του Τορεχόν στο 16′ (άουτ η μπάλα), αλλά ο Άρης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 19′ με σουτ έξω από την περιοχή του Νέβεν Τζούρασεκ. Ο 25χρονος Κροάτης σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ομάδας έπειτα από 17 συμμετοχές, οι 12 από αυτές στο πρωτάθλημα.

 

Πέντε λεπτά αργότερα ο Καπίνο είπε «όχι» σε δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων διώχνοντας την μπάλα στο σουτ του Μενέντες, ενώ στην επαναφορά νέα προσπάθεια από τον Φετφατζίδη, με την μπάλα να κοντράει και  καταληγει κόρνερ.

Ο Παναιτωλικός έγινε περισσότερο επικίνδυνος έχασε ευκαιρίες με σημαντικότερη του Σενγκέλια στο 45+2′ όταν ο Ρόουζ έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ ενώ κατευθυνόταν προς τα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Οι επεμβάσεις του Καπίνο στο 64′ (τετ-α-τετ με Σουλεϊμάνοφ) και στο 73′ (κεφαλιά Ρόουζ) δεν ήταν αρκετές να αποτρέψουν το δεύτερο γκολ του Άρη με τον Σουλεϊμάνοφ στο 78′.

Στο 90′ ο Κίκε Σαβέριο με το γκολ που σημείωσε έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις στο γκολ, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Σενγκέλια είχε σουτ στο δοκάρι.

Κερασάκι στην… τούρτα το τέταρτο γκολ που Άρη στο 90+6′ που μετέτρεψε την άνετη νίκη σε θρίαμβο!

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας), Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας)

4ος: Κωνσταντίνος Πουλακίδας (Δράμας)

VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου)

Κίτρινη: 7′ Μπρ. Ντουάρτε, 72′ Πέδρο, 90+3 Μάλης – 14′ Ντουκουρέ

Παναιτωλικός (Πετράκης):Καπίνο, Μάλης, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας (71′ Μαυρίας), Πέρες (77′ Τσιγγάρας), Χατζηθεορωρίδης (71′ Ντίας), Φρεντερίκο Ντουάρτε (64′ Πέδρο), Καρέλης (64′ Χουάνπι), Σενγκέλια.

Άρης (Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (57′ Μοντόγια), Τζούρασεκ (57′ Σουλεϊμάνοφ), Παναγίδης (68′ Σαβέριο), Φετφατζίδης (46′ Νταρίντα), Μενέντες (80′ Μάνου Γκαρθία), Σαμόρα.

Έγιναν

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1

Λαμία – Πανσερραϊκός 0-2

Ακολουθούν

17:00 Κηφισιά – Ολυμπιακός (CS1HD)

17:30 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (NS Prime)

20:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (CS1HD)

20:30 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (NS Prime)

Η Βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός έχει μηδενιστεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και του έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 20/1

17:30 Λαμία – Κηφισιά

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός

20:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Κυριακή 21/1

16:00 Βόλος – ΠΑΟΚ

17:30 Ατρόμητος – ΑΕΚ

19:30 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

20:30 Άρης – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This