Αφέθηκε ελεύθερος και επιστρέφει στο Ισραήλ ο παίκτης (τουρκικής ομάδας) που κατηγορήθηκε για υποκίνηση μίσους

Αλυσιδωτές εξελίξεις

Must Read

Προχώρησε η υπόθεση με τον ποδοσφαιριστή κι ενώ υπήρξε ακόμη μια παρόμοια περίπτωση!

Πιο συγκεκριμένα

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο (Ισραηλινός) παίκτης, Σαγκίβ Γεχεζκέλ, ο οποίος συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές για υποκίνηση μίσους, αφού εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τους ομήρους που κρατούνται στην Γάζα κατά την διάρκεια αγώνα του τουρκικού πρωταθλήματος, επιστρέφει στο Ισραήλ.

Δείτε εδώ

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, το Ισραήλ έστειλε μάλιστα ειδικό αεροπλάνο για να μεταφέρει τον Γεχεζκέλ. Ο 28χρονος άσος της Αντάλια φόρεσε στην διάρκεια του αγώνα περικάρπιο, στο οποίο αναγραφόταν «100 ημέρες. 07/10» αναφερόμενος στην ημερομηνία της επίθεσης της Χαμάς κατά του Ισραήλ, για την 100ή ημέρα του πολέμου. Κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις. «Δεν έκανα κάτι για να προκαλέσει οποιονδήποτε. Δεν είμαι υπέρ του πολέμου. Υπάρχουν Ισραηλινοί που κρατούνται όμηροι στην Γάζα», δήλωσε στην ανάκριση.

Ο πρόεδρος της Αντάλιασπορ, Σινάν Μπόζτεπε, της ομάδας στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, ανακοίνωσε πως μετά την απολογία του πιθανόν θα λύσει το συμβόλαιό του. «Είδα την φωτογραφία. Οι εθνικές μας αξίες είναι πάνω απ’ όλα. Δεν έχει σημασία πόσα μάς φέρνει ο ποδοσφαιριστής. Θα ακούσουμε την απολογία του και πιθανότατα θα τον θέσουμε εκτός ομάδας. Θα λύσουμε το συμβόλαιό του και θα χωρίσουν οι δρόμοι του με την ομάδα. Οι εθνικές μας αξίες είναι πιο σημαντικές από οτιδήποτε άλλο», δήλωσε.

Άλλος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής, ο Εντεν Καρζέφ, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, στην Τουρκία, για την ανάρτηση με σύνθημα στα αγγλικά «100 – Φέρτε τους πίσω ΤΩΡΑ», αναφερόμενος στους ομήρους στην Γάζα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This