Καρδιοχτύπι μέχρι το τέλος για τον Ολυμπιακό, 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Must Read

Ο Ολυμπιακός περίμενε για 57′ να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ο ΠΑΣ Γιάννινα για το ίδιο χρονικό διάστημα είχε την (κρυφή) ελπίδα ότι μπορεί να φύγει με κάτι από το Φάληρο. Καλά στημένος είχε καταφέρει να,,, καταστρέψει τις επιθετικές προσπάθειες των «ερυθιρόλευκων». Αργότερα με το 2-1 του ΠΑΣ στο 74′ επέστρεψαν τόσο η αγωνία, όσο και η ελπίδα για να τελειώσουν όλα στο 90+3′ με το γκολ του Γιόβετιτς (3-1)

Όμως εκείνη τη στιγμή ο Ντόη πήρε πρωτοβουλία για να βγάλει… ασπροπρόσωπους τους συμπαίκτες του επιθετικούς. Πήρε την μπάλα, προχώρησε, εξαπέλυσε δυνατό σουτ και η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του Αθανασίου.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι ευκαιρίες των γηπεδούχων που δεν έχουν χάσει σε κανένα από τους 29 αγώνες στην έδρα τους, ήταν λιγοστές. Ο ¨Ορτα στο 27′ επιχείρησε σουτ η μπάλα κόντραρε στον Κιάκο και κατέληξε στον Αθανασίου. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ σταμάτησε και την κεφαλιά του Ναβάρο στο 51′.

Αυτό που δεν κατάφερε στο 51′ το έκανε 14′ αργότερα ο Ισπανός. Προηγήθηκε η κόντρα του Τσικίνιο και η ασίστ του Μασούρα για το 2-0.

Ο ΠΑΣ κατάφερε να… μπει και πάλι στο ματς στο 74′ όταν ο Ρέτσος ανέτρεψε τον Τούτου μέσα στην περιοχή. Ο Κόντε εκτέλεσε το πέναλτι και μείωσε σε 2-1.

Στο 88′ ο Ναβάρο έχασε την ευκαιρία για το 3-1 όταν μετά την προσπάθεια του η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Το πέτυχε ο Γιόβετιτς που τον αντικέστησε με γκολ στο 90+3′ έπειτα από συνδυασμό των Φορτούνη και Μασούρα.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί:Ανδρέας Φωτόπουλος, Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)

4ος: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), AVAR: Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής)

Κίτρινη: 21′ Ντόη – 10′ Σόρια, 19΄Ριένστρα, 54′ Ροσέρο, 79΄Καραχάλιος

Ολυμπιακός (Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Όρτα (61′ Τσικίνιο), Έσε (73′ Ποντένσε), Φορτούνης, Μασούρας, Μαρτίνς (73′ Καρβάλιο), Ναβάρο (90′ Γιόβετιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια, Κιάκος (82′ Τσαούσης), Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Ριένστρα (82΄Έρφορτ), Λιάσος, Ροσέρο (65′ Τούτου), Μπάλαν (65′ Κόντε), Τζίμας.

Ακολουθούν

20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (NS Prime)

Έγιναν…

Παναιτωλικός – Λαμία 1-2

Πανσερραϊκός – Βόλος 2-2

Κηφισιά – Άρης 0-1

ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 3-1

Η Βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός έχει μηδενιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και του έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Η επόμενη αγωνιστική (21η)

Σάββατο 3/2

17:30 Βόλος – Παναιτωλικός

19:30 Πανσερραϊκός – Άρης

Κυριακή 4/2

16:00 ΟΦΗ – Κηφισιά

17:30 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

17:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία

20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

21:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This