Αυτός είναι ο (νέος) εκλεκτός του Ολυμπιακού για τον πάγκο!

Το τιμόνι σε Ισπανό

Must Read

Νέες αλλαγές στους «ερυθρόλευκους»!

Ο Ισπανός Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει για τα καλά στον Ολυμπιακό, για να διαδεχθεί στον πάγκο τον Πορτογάλο Κάρλος Καρβαλιάλ… Ξανά σε ισπανική λύση, αλλά σίγουσα Ιβηρική… Οι δυο πλευρές συμφώνησαν ήδη, όπως αναφέρεται.

Οι Πειραιώτες προχωρούν σε μία ακόμη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία -και όχι μόνο- με σκοπό να βρουν τα πατήματά τους σε μία σεζόν με πολλές ανακατατάξεις στο Λιμάνι.

Ο 62χρονος Ισπανός πήρε κεφάλι στην κούρσα διαδοχής. Ήταν προπονητής της Σεβίλλης μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο, οδηγώντας την ισπανική ομάδα στην κατάκτηση του Europa League. Μάλιστα, βρέθηκε και στο Καραϊσκάκης τον Αύγουστο, ως προπονητής των Σεβιγιάνων, στον τελικό του Super Cup!

Πρόκειται για έναν από τους πλέον έμπειρους Ίβηρες τεχνικούς, με μεγάλη παρουσία στα γήπεδα της La Liga. Πέρα από την Έιμπαρ, έχει βρεθεί στους πάγκους των Μπιλμπάο, Οσασούνα, Λεβάντε, Βαγιαδολίδ και Αλαβές.

Ακούστηκε και το όνομα του Κροάτη Τούντορ, που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν προχώρησε. Οι δύο συγκεκριμένοι, αντίθετα με τον Ολλανδό Γιάνσεν που ήρθε, συζήτησε με τον Ολυμπιακό και έχει περάσει από την Άλκμααρ, έχουν το βιογραφικό να υποστηρίξουν ένα δύσκολο και απαιτητικό πρότζεκτ.

Πηγή φωτό: Χ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This