Πολλές ευκαιρίες, λίγα τα γκολ για τη Σίτι στο 3-1 με την Κοπεγχάγη

Must Read

Η στατιστική έγραψε ότι η Μάντσεστερ Σίτι στην Κοπεγχάγη είχε 78% κατοχή της μπάλας, οι παίκτες της πραγματοποίησαν 23 σουτ απλό τα οποία τα εννιά προς την εστία, είχαν 6 κόρνερ, αλλά στο Φύλλο Αγώνος και στον φωτεινό πίνακα του «Πάρκεν» γράφτηκε ότι σημείωσε μόλις τρία γκολ, ενώ δέχτηκε και ένα!

Η εικόνα του αγώνα ήταν εντελώς διαφορετική από το τελικό σκορ. Η Σίτι κυριάρχησε στο γήπεδο, προσπάθησε να αξιοποιήσει το γεγονός ότι οι Δανοί είχαν να δώσουν επίσημο ματς από το τέλος του περασμένου χρόνου, αλλά η Κοπεγχάγη ύψωσε τείχος απροσπέλαστο – στις περισσότερες περιπτώσεις – στην εστία της.

Κι όχι μόνο άντεξε, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 το 34΄ με τον Μάτσον. Οι «πολίτες» λίγο έλειψε να φύγουν με το φτωχό 2-1 από το γήπεδο, εάν ο Φόντεν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν… έσωζε την κατάσταση με ένα τρίτο τέρμα.

Τώρα η ρεβάνς στο Μάνστεστερ αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, αλλά στην Κοπεγχάγη μένει η ικανοποίηση ότι στα βιβλία της ιστορίας θα περάσει μια ήττα που δεν είναι συντριβή.

Το 0-1 από τον Ντε Μπρόινε στο 11′

Το 1-1 από τον Μάτσον στο 34′
Το 1-2 από τον Μπερνάρντο Σίλβα στο 45+1′
Το 1-3 από τον Φόντεν στο 90+3′

Κοπεγχάγη: Γκραμπάρα, Μακένα, Βάβρο, Ντικς, Γέλερτ, Μάτσον (81′ Λάρσον), Φαλκ, ΓΚονσάλβες (70΄Χόιλουντ), Ελγιουνούσι, Κλάεσον (55′ Κορνέλιους), Ασουρί (81′ Σόρενσεν).
Μάντεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ακέ, Ρόδρι, Σίλβα (78′ Νούνες), Φόντεν, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις (21′ Ντόκου), Χάλαντ.

 

Έγιναν…

Οι αγώνες που έρχονται…
Τετάρτη 14/2(ρεβάνς 5/3)
Παρί Σεν Ζερμέν – Σοσιεδάδ
Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου
Τρίτη 20/2 (ρεβάνς 13/3)
Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης
Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ
Τετάρτη 21/2 (ρεβάνς 12/3)
Πόρτο – Άρσεναλ
Νάπολι – Μπαρτσελόνα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This