Πώς να στοιχηματίσετε σε αθλητικό στοίχημα ζωντανών

Must Read

Τα live στοιχήματα είναι στοιχήματα που γίνονται απευθείας κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού γεγονότος, όχι πριν από αυτό. Η κύρια διαφορά μεταξύ στοίχημα live στοιχημάτων και των prematch είναι η ταχύτητα με την οποία ενημερώνονται οι αποδόσεις. Αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες σε ορισμένους παίκτες, αλλά ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα αν επιλέξετε τη σωστή στιγμή για να στοιχηματίσετε.

Γραμμή ζωντανά στοιχήματα αγώνα

Η γραμμή Parimatch αποτελείται κυρίως από όλα τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα στον κόσμο του αθλητισμού, διεθνή, εγχώρια, περιφερειακά κ.λπ. Η γραμμή στις περισσότερες περιπτώσεις εμφανίζεται συνήθως ολόκληρη κάτω από κάθε αγώνα, οπότε ο παίκτης δεν χρειάζεται να ανοίξει νέο παράθυρο για να δει τα πρόσθετα στοιχήματα. Κάτω από τη λίστα με τα τρέχοντα live στοιχήματα Κύπρος υπάρχει μια λίστα με τα επερχόμενα γεγονότα.

Τα ζωντανά αθλητικά στοιχήματα δίνονται τόσο για ολόκληρο τον αγώνα όσο και για τα επιμέρους τμήματά του (ημίχρονο, περίοδος, παιχνίδι, inning, σετ, αγώνας). Φυσικά, οι αποδόσεις αλλάζουν καθώς εξελίσσεται ο αγώνας. Πρέπει να προλάβετε τη στιγμή που είναι οι πιο ευνοϊκές. Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει συνήθως σύσταση για χρήση εναλλακτικών πηγών πληροφόρησης. Μην αμελείτε αυτή τη συμβουλή.

Πώς να κάνετε τα κέρδη σας από τα αθλητικά στοιχήματα πιο σταθερά

Δεν μπορούν να υπάρξουν εγγυήσεις για τη νίκη στο BC. Ακόμα και τα ξεκάθαρα φαβορί μπορεί να χάσουν, ενώ τα αουτσάιντερ αργά ή γρήγορα έχουν μια στιγμή τύχης. Η επιτυχία εξασφαλίζεται με την τήρηση των κανόνων, τους οποίους τηρούν οι έμπειροι παίκτες του στοιχήματος:

  • Μην ποντάρετε σε όλα. Μόνο η κατανόηση των διατάξεων, η γνώση της κατάστασης και των δυνατοτήτων των παικτών διασφαλίζει την ακρίβεια των στοιχημάτων. Είναι προτιμότερο να καταλαβαίνετε 2-3 κατευθύνσεις παρά να χάνεται συνεχώς λόγω ανικανότητας.
  • Μην ρισκάρετε ολόκληρη την τράπεζα. Το βέλτιστο μέγεθος του ποσού που διακυβεύεται – 5-10% του ποσού που διατίθεται για ψυχαγωγία. Αυτό θα σας επιτρέψει να κερδίσετε πίσω και να μπείτε στο συν στο μέλλον.
  • Η αγορά οδηγών από επαγγελματίες cappers δεν παρέχει εγγυήσεις. Υπάρχουν πολλοί απατεώνες σε αυτή την αγορά και οι πραγματικοί επαγγελματίες αναλαμβάνουν επίσης κινδύνους, αν και έχουν περισσότερες γνώσεις σχετικά με τα αθλητικά ζωντανά στοιχήματα.

Σε κάθε περίπτωση, αντιμετωπίστε τα ζωντανά αθλητικά στοιχήματα ως χόμπι. Κατά τη διάθεση χρημάτων για ψυχαγωγία, πρέπει να λαμβάνετε υπόψη την πραγματική οικονομική κατάσταση και τις δυνατότητές σας. Το άγχος είναι αυτό που σας εμποδίζει να σκέφτεστε ορθολογικά και να λαμβάνετε ισορροπημένες αποφάσεις, γεγονός που γίνεται συχνός λόγος για να χάνετε.

Η ψυχολογική σταθερότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά προσόντα για έναν παίκτη στοιχήματος. Χωρίς αυτήν, είναι εξαιρετικά δύσκολο να περιμένει κανείς επιτυχία στα αθλητικά ζωντανά στοιχήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν ο χρήστης στοιχηματίζει σε μεγάλο αριθμό γεγονότων και ρισκάρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This