«Ιταλικό δώρο» για τα γενέθλια της Ρεάλ στο 1-1 με τη Λειψία

Must Read

Η Ρεάλ είχε απόψε γενέθλια. Γινόταν 122 χρόνων κι αντί να κάνει «δώρο» μια καλή εμφάνιση στους οπαδούς της που γέμισαν το «Μπερναμπέου» πήρε… δώρο από τον Ιταλό διαιτητή Νταβίντε Μάσα που… έκλεισε τα μάτια στην κόκκινη κάρτα που έπρεπε να πάρει ο Βινίσιους στο 54’…

Προς γενική έκπληξη τον κράτησε στο παιχνίδι, του έδειξε κίτρινη κάρτα και λίγο αργότερα σε συνδυασμό με τον Μπέλιγχαμ σημείωσε εντυπωσιακό γκολ.

Το 1-0 για τη Ρεάλ με τον Βινίσιους στο 65′

Η «βασίλισα» που κόντρα στους Γερμανούς όχι μόνο δεν δικαίωσε τον τίτλο της, αλλά χρειάστηκε να αποδοκιμαστεί για τους οπαδούς της για να μπορέσει να ανεβάσει ρυθμούς. Η είσοδος του Ροντρίγκο της έδωσε ενέργεια, αλλά οι σκληροτρλάχηλοι Γερμανοί άφησαν μπροστά στο σκορ τους Ισπανούς μόλις τρία λεπτά. Ισοφάρισαν στο 68′.

Το 1-1 με τον Όρμπαν στο 68′

 

Δώρο έκανε στη Ρεάλ και η τύχη, αφού ο Όλμο στο 90+2′ αντί να βρει δίχτυα βρήκε το δοκάρι και στέρησε κάθε ελπίδα από τη Λειψία.

Η Ρεάλ με τον… αέρα της νίκης στο πρώτο ματς (1-0) προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι, να μη φανούν οι αδυναμίες της με την απουσία βασικών παικτών της. Κατάφερε το… μισό. Οι Γερμανοί είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Οπεντά στο 13′ και στο 42′, αλλά γκολ δεν είχαν..

 

Κίτρινη: 54′ Βινίσιους, 73′ Τσουαμενί, 75′ Κρος – 20′ Σλάγκερ, 50′ Ράουμ, 71′ Όρμπαν
Ρεάλ (Ανσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος (78′ Μόντριτς), Καμαβινγκά (46′ Ροντρίγκο), Μπέλιγχαμ (85′ Χοσέλου), Βινίσιους
Λειψία (Ρόζε): Γκουλάτσι, Χένριkς, Λουκέντα, Όρμπαν, Ράουμ, Όλμο, Χαϊντάρα (90′ Καμπλ), Σλάγκερ (85′ Έλμας), Σίμονς, Σέσκο (85′ Μπαουμγκάρτνερ), Οπέντα (77′ Πόουλσεν).

Έγιναν…
Σοσιεδάδ – Παρί Σ.Ζ 1-2
Μπάγερν – Λάτσιο 3-0
Μ. Σίτι – Κοπεγχάγη 3-1
Ρεάλ Μ. – Λειψία 1-1

Έρχονται…
Τρίτη 12/3
Άρσεναλ – Πόρτο (0-1)
Μπαρτσελόνα – Νάπολι (1-1)
Τετάρτη 13/3
Ατλέτικο Μ. – Ίντερ (0-1)
Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν (1-1)

*Με έντονα γράμματα οι ομάδες που έχουν προκριθεί
*Στην παρένθεση το σκορ του α’ αγώνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This