Έγινε συνήθεια το 1-1 στα ματς του Ατρομήτου με τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι

Ματς καρμπόν του α' γύρου

Must Read

Τον περασμένο Νοέμβριο στο Περιστέρι ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 40′ με τον Χατζηστραβό, θεωρούσε σίγουρη τη νίκη, αλλά ο Ανγκιέλσκι στο 90+4 του… πήρε την μπουκιά από το στόμα. Τελικό σκορ: 1-1
Το ίδιο έγινε και στο ματς των πλέι άουτ. Άλλαξαν μόνο οι σκόρερ. Πάλι οι Σερραίοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Άλεξιτς στο 18′, πάλι ο Ατρόμητος ισοφάρισε, ξανά στο 90+4′, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αυτή τη φορά με τον Τζοβάρα που είχε περάσει στον αγώνα στο 62′.
Ίδιο μοτίβο σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα αφού στην ουσία οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Επιπλέον φέτος σε τρία ματς που έδωσαν αυτή τη σεζόν δεν υπήρξε νικητής αφού και στις Σέρρες η μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε ισόπαλη, αλλά με 0-0.
Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος στο α’ μέρος, ο Ίλιτς, ο τεχνικός του Ατρόμητου στο β’ μέρος επιστράτευσε βασικούς ποδοσφαιριστές που για λόγους ροτέισον είχε κρατήσει στον πάγκο, διεκδίκησε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά αυτό δεν θα είχε έρθυει εάν δεν έκανε λάθος έξοδο ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού Χοβάν.
Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Ιωάννης Μηνούδης (Πιερίας), Λυκούργος Τσολακίδης (Αθηνών)
4ος: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)
VAR:Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
Κίτρινη: 18′ Πομόνης, 45+4′ Κούεν, 57′ Τζαβέλλας, 77′ Έντερ, 88 Τσακμάκης – 19′ Άλεξιτς, 56′ Δελιγιαννίδης, 57′ Μορέιρα
Ατρόμητος (Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Κουέν, Φριτζόνσον 4′ Βαλέντσια), Έρλιγνκμαρκ (46′ Έντερ), Ρομπάιγ (62′ Τζοβάρας), Βέργος (70′ Ανγκιέλσκι), Ντιρκς (46′ Βρακάς).
Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ουεντράογκο, Μορέιρα, Τομάς (66′ Γούλερι), Ουάρντα (90+4′ Μασκανάκης), Μπέτανκορ (66′ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς (86′ Σοφιανός).

Ακολουθούν
19:30 Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά (NS Prime)
19:30 Παναιτωλικός – Βόλος (CS2HD)
20:00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (CS1HD)

Η Βαθμολογία

Η επόμενη (4η) αγωνιστική των πλέι άουτ (13/4)
15:00 Πανσερραϊκός – ΟΦΗ
17:30 Βόλος – Ατρόμητος
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης
20:00 Κηφισιά – Παναιτωλικός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This