Η Μπαρτσελόνα… έβγαλε γλώσσα στην Παρί, νίκη με 3-2 στο Παρίσι – Δείτε φάσεις και γκολ!

Must Read

Η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη της με 3-2 σε ένα ματς για γερά νεύρα στο Παρίσι (3-2)

Οι Καταλανοπί ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο α’ μέρος, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις αρχές της επανάληψης, αλλά βρήκαν τρόπο, όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά και να πάρουν τη νίκη με την κεφαλιά του Κρίστενσεν που μετρούσε μόλις λίγα δευτερόλεπτα από την είσοδό του στο παιχνίδι! Ο παίκτης όμως που… έβγαλε γλώσσα στους Παριζιάνους ήταν ο Ραφίνια με τα δύο γκολ που σημείωσε (0-1 και 2-2).

Το εντυπωσιακό στοιχείο του αγώνα είναι ότι ενώ στο ματς έπαιζαν δύο μεγάλοι επιθετικοί, ο Λεβαντόβσκι και ο Εμπαπέ τα γκολ δεν προήλθαν από αυτούς.

Η Παρί που είναι ήδη πρωταθλήτρια στη Γαλλία, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια πολύ καιρό πριν λήξει το πρωτάθλημα, διεκδικεί το Κύπελλο, αλλά για μια ακόμα σεζόν η ευρωπαϊκή της παρουσία μπαίνει σε κίνδυνο. Για να προκριθεί στα ημιτελικά χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά μέσα στη Βαρκελώνη. Δεν το λες και εύκολο…

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ατλέτικο – Ντόρτμουντ.

37′ Κόντρα στη ροή του αγώνα η Μπαρτσελόνα ανοίγει το σκορ με τον Ραφίνια



48′ Ο Ντεμπελέ ισοφαρίζει για την Παρί (1-1)



51′ Προβάδισμα (2-1) για την Παρί με τον Βιτίνια



62′ Ο Ραφίνια επιμένει, βρίσκει και πάλι δίχτυα και ισοφαρλίζει για την Μπαρτσελόνα (2-2)



73′ Η Μπαρτσελόνα μπαίνει και πάλι μπροστά στο σκορ με την κεφαλιά του Κρίστενσεν που μόλις είχε μπει στο μπατς (2-3).



Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Μέντες, Μαρκίνιος, Μπεράλδο, Ερναντέζ, Βιτίνια, Ρουίθ, Κανγκ-Ιν (61′ Εμερί), Ασένσιο (46′ Μπαρκολά), Εμπαπέ, Ντεμπελέ.
Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κουμπαρσί, Αραούχο, Κανσέλο, Ντε Γιονγκ (75′ Κρίστενσεν), Γκιντογκάν, Ρομπέρτο (61′ Πέδρι), Γιαμάλ (61′ Ζοάο Φέλιξ), Λεβαντόβσκι, Ραφίνια (75′ Τόρες).



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This