Τσάμπιονς Λιγκ: Στα ημιτελικά Παρί και Ντόρτμουντ – Απέκλεισαν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο!

Βραδιά ανατροπών και αστέρων

Must Read

Πανδαισία! Με συναρπαστικό τρόπο επιβεβαιώθηκε το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Champions League. Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ πέρασαν πανηγυρικά στα ημιτελικά! Και οι δύο ανέτρεψαν τα εις βάρος τους σκορ από τους πρώτους αγώνες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα και θα κοντραριστούν για ένα εισιτήριο στον μεγάλο τελικό!

Η γαλλική ομάδα πήρε εμφατικό διπλό μέσα στη Βαρκελώνη, επικρατώντας με 4-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Παριζιάνους ο Εμπαπέ με δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Και όλα αυτά παρά το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς και πήρε ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα, μετά το υπέρ της 3-2 στο Παρίσι, όταν προηγήθηκε 1-0 μόλις στο 12ο λεπτό με γκολ του Ραφίνια.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι, αλλά στο 29ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αραούχο. Εκεί τα πάντα άλλαξαν, με την Παρί να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 40’ ο Ντεμπελέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, στέλνοντας τις δύο ομάδες με το 1-1 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος η Παρί μπήκε αποφασισμένη να κάνει την ανατροπή. Πίεσε ασφυκτικά και στο 54’ ο Βιτίνια σκόραρε για το 1-2. Οι Γάλλοι συνέχισαν να ψάχνουν σκορ πρόκρισης και τα κατάφεραν στο 61’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Εμπαπέ, ο οποίος ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα του με ένα ακόμα τέρμα στο 89′.

Η Ντόρτμουντ εξάλλου έκανε επίσης την μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Ατλέτικο στο «Signal Iduna Park». Οι Γερμανοί πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση επικρατώντας με 4-2 και ανέτρεψαν το 2-1 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα του Εντίν Τερζίτς στο 34’ άνοιξε το σκορ με τον Μπραντ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μάτσεν. Ο Χούμελς με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 2-1 στο 49′, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα, ενώ ο Κορέα στο 64’ έδωσε προβάδισμα στην Ατλέτικο. Η Ντόρτμουντ αντέδρασε και επτά λεπτά μετά κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα με τον Φίλκρουγκ, ενώ στο 73′ ο Σάμπιτζερ έγραψε το 4-2.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This