Διαψεύδει ο ΕOKAN την πληροφορία για τον ντοπαρισμένο ποδοσφαιριστή της Εθνικής – Καμία ενημέρωση δεν έχει η ΕΠΟ

Επίσης ο ελεγκτικός φορέας ITA που έκανε τη δειγματοληψία δεν είναι επίσημος συνεργάτης της UEFA, η οποία έχει το δικό της «μηχανισμό»

Must Read

Περιπλέκεται η υπόθεση του Έλληνα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας ο οποίος φέρεται να βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Η πληροφορία αναφέρθηκε αρχικά στην εκπομπή «Η Δίκη στο Open».

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ) δεν επιβεβαιώνει το θετικό δείγμα ενώ και η ΕΠΟ δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση.

Παράλληλα, ο ελεγκτικός φορέας ITA που έκανε τη δειγματοληψία δεν είναι επίσημος συνεργάτης της UEFA, η οποία έχει το δικό της «μηχανισμό».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΚΑΝ, δρ. Γρήγορη Λέων:

«Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ δεν έχει λάβει καμία απολύτως ενημέρωση για θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή από τους πρόσφατους ελέγχους που διεξήχθησαν στους αγώνες της Εθνικής ομάδας», είπε στο protothema.gr.

Ο κ. Λέων αποκάλυψε πως έχουν ήδη γίνει και οι δύο έλεγχοι στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και βγήκαν αρνητικοί ενώ αρνητικά είναι και τα υπόλοιπα δείγματα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Την ίδια στιγμή, σε περίπτωση θετικού δείγματος οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ, αλλά και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, την ΕΠΟ, δηλαδή, καθώς και τον σύλλογο του και τον ίδιο τον παίκτη. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Δείτε επίσης:

Σοκ! Βρέθηκε ντοπαρισμένος ποδοσφαιριστής της Εθνικής!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This