Αυτή η Ρεάλ δεν… παίζεται – Απέκλεισε στα πέναλτι την κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ Σίτι και πάει ημιτελικά με αντίπαλο την Μπάγερν

Must Read

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε το «κλειδί» για να ανοίξει την πόρτα των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα ματς για γερά νεύρα μέσα στο Μάντσεστερ. Απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι στη διαδικασία των πέναλτι (4-3) ενώ βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο.

Οι Μαδριλένοι που θα αναμετρηθούν τώρα με την Μπάγερν Μονάχου για μια θέση στον τελικό.

Μπήκε στον αγώνα ως αουτσάιντερ μετά το 3-3 στον πρώτο αγώνα στη Μαδρίτη. Κατάφερε όμως να βρει το γκολ στο 12′ με τον Ροντρίγκο.

12′: Ο Ροντρίγκο σκοράρει για τη Ρεάλ



Από εκεί κι ύστερα δεχόταν κατά κύμματα τις επιθέσεις των «πολιτών». Το «Έϊτχαντ» είχε… γύρει απελπιστικά. Η Σίτι έχανε ευκαιρίες με κάθε τρόπο. Ο Χάλαντ συνέχισε την παράδοση που τον θλέλει να μην μπορεί να παραβιάσει την εστία της «βασίλισας» μέχρι το 76′ όταν ο παίκτης – ασίστ, ο Κέβιν ντε Μπρόινε έγινε σκόρερ…

76′: Ο Κέβιν ντε Μπρόινε οδηγεί τη Σίτι στην ισοφάριση (1-1)



Η πίεση συνεχίστηκε με τους γηπεδούχουν να έχουν τον έλεγχο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα 120′ του αγώνα κέρδισαν 18 κόρνερ και οι αντίπαλοί τους μόλις ένα! Κι επειδή μιλάμε με αριθμούς η Σ΄λιτι είχε 34 τελικές (οι 112 εντός εστίας) με τη Ρεάλ στο οκτώ (οι τρεις εντός εστίας)!

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι αν και οι Ισπανοί προσπάθησαν στο τέλος του 90λεπτου και στο φινάλε της παράτασης να δημιουργήσουν ευκαιρίες χωρίς αποτέλεσμα.

Στα πέναλτι η Ρεάλ βρέθηκε και πάλι στα… σχοινιά.  Ο Μόντριτς έχασε το πρώτο πέναλτι. Ο τερματοφύλακας της Λούνι έβαλε στοπ στον Μπερνάρντο Σίλβα και οι καρδιές των Μαδριλένων πήγαν στη θέση τους. Λίγο αργότερα ο Λούνι είχε «όχι» και στον Κόβασιτς μεταφέροντας πλέον την πίεση στη Σίτι. Ο Έμερσον δεν μπόρεσε να σταματήσει κάποιον Ισπανό από την «άσπρη βούλα» και η ιστορία γράφτηκε…

Η σειρά των πέναλτι:
1-0 Άλβαρες (ΜΣ)
Μόντριτς (Ρ) διώχνει ο Έντερσον
Μπερνάντο Σίλβα (ΜΣ) μπλοκάρει Λούνι
1-1 Μπέλινχαμ (Ρ)
Κόβασιτς (ΜΣ) διώχνει ο Λούνι
1-2 Βάσκεθ (Ρ)
2-2 Φόντεν (ΜΣ)
2-3 Νάτσο (Ρ)
3-3 Έντρσον (ΜΣ)
3-4 Ρούντιγκερ (Ρ)



Κίτρινη: 59′ Γκρίλις, 61′ Γκβάρντιολ, 89′ Ρόδρι – 38′ Καρβαχάλ, 90+4′ Μεντί
Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ακάντζι (112′ Στόουνς), Ρούμπεν Ντίας, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (112΄Κόβασιτς), Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Γκρίλις (72′ Ντοκού), Χάλαντ (91′ Άλβαρες)
Ρεάλ (Ανσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ (110′ Μιλιτάο), Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρόος (79′ Μόντριτς), Ροντρίγκο (84′ Ντίαθ), Μπέλιγχαμ, Βινίσιους (102′ Βάσκεθ).



Ημιτελικοί
30/4, 1/5
Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν
Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης

7/5 και 8/5
Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν

Τελικός στο Λονδίνο την 1η Ιουνίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This