Ξέσπασμα Αταμάν: «Αν δεν περάσουμε στο Final Four, φεύγω από τον Παναθηναϊκό»

Must Read

Ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα στο ΟΑΚΑ το Game 1 από τη Μακάμπι, όμως ο Εργκίν Αταμάν δεν χάνει την πίστη του στην ομάδα. Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε ότι έχει υποσχεθεί να οδηγήσει τους πράσινους στο Final Four και σημείωσε πως αν δεν το καταφέρει δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, θέλοντας να δείξει πόσο σίγουρος είναι για την πρόκριση στο Βερολίνο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να κερδίσουμε απόψε. Χάσαμε 10 βολές. Είχαμε 1/7 τρίποντα από τους πάουερ φόργουόρντ μας (Μήτογλου, Χουάντσο). Κάναμε πολλά λάθη. Κάναμε λαθος στην τελευταία κατοχή (Σλούκας). Όλοι, οι παίκτες, το κλαμπ, το σταφ, οι φανς, νομίζαμε πριν από το παιχνίδι ότι θα κάνουμε μία γιορτή εδώ. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Οι διαιτητές έδωσαν δύο γελοία φάουλ για τρεις βολές στον Μπάλντουιν. Παραπονέθηκα ότι δεν είναι δίκαιο, στο πρώτο τέτοιο σφύριγμα. Μου είπαν “προειδοποίηση για σένα” και είπα “όχι η προειδοποίηση είναι για σένα” και δέχθηκα τεχνική ποινή. Όλα ήταν εναντίον μας και χάσαμε το παιχνίδι. Καταστρέψαμε τη δουλειά που είχαμε κάνει εδώ και επτά μήνες στην regular season.

Οι παράγοντες της ήττας ήταν αυτοί που ανέφερα προηγουμένως. Ίσως η EuroLeague με τιμωρήσει. Οκ, ας με τιμωρήσει, αλλά όλοι είδαν αυτά τα σφυρίγματα. Αυτοί ήταν οι παράγοντες για μένα. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ πολύ καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι και το 0-1 δεν είναι τόσο σημαντικό για μας. Πρέπει να ξαναβρούμε τη φόρμα μας και το παιχνίδι μας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υποσχέθηκα σε όλους τους ανθρώπους εδώ ότι θα πάμε στο Final Four. Το 0-1 δεν είναι σημαντικό. Εμείς θα πάμε στο Final Four. Αν δεν πάμε στο Final Four, δεν θα είμαι στον Παναθηναϊκό του χρόνου».

Δείτε σχετικά:

«Πούλησε» το πλεονέκτημα έδρας ο Παναθηναϊκός, έχασε στο ΟΑΚΑ από τη Μακάμπι με 91-87 και τώρα… τρέχει

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This