Οι πέντε πιτσιρικάδες που έχουν… κλέψει τις εντυπώσεις στη Super League 1

Must Read

Έστω και το δικό μας, ταπεινό ποδόσφαιρο έχει κάποια μικρά διαμαντάκια, που αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς! Στη φετινή Super League 1 λάμπουν ή θα λάμψουν πιτσιρικάδες με πλούσια ποδοσφαιρικά προσόντα.

Υπάρχουν, λοιπόν, πέντε rookies του πρώτου γύρου που φαίνεται ότι ξεχωρίζουν και κάνουν τη διαφορά, μεταξύ των οποίων και δύο φιντάνια από τους «αιωνίους».

Δείτε επίσης: Αποχή ενόψει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ανακοίνωσαν οι διαιτητές

Ραντζέλοβιτς Λάζαρ (Ολυμπιακός)

Παίκτης που μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα! Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από τον Ολυμπιακό, όμως έβγαλε την περασμένη σεζόν δανεικός στη Ραντνίτσκι, έχοντας πολύ καλές επιδόσεις (40 ματς, 7 γκολ, 12 ασίστ).

Δούλεψε και ήταν η αποκάλυψη του καλοκαιριού. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στους αγώνες του Φαλήρου με Ιστανμπουλσπόρ και Κράσνονταρ για την προκριματική φάση του Champions League τον κράτησαν στο ρόστερ και, πλέον, στα 22 του λογίζεται ως παίκτης αποστολής. Στο πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει βρει δίχτυα, αλλά ο Σέρβος μεσοεπιθετικός συγκαταλέγεται στις αποκαλύψεις της σεζόν.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

Περέα Χουάν Χοσέ Μεντόζα (Παναθηναϊκός)

Ακατέργαστο διαμάντι! Ήρθε στα τέλη του Αυγούστου, προερχόμενος από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο. Ο Κολομβιανός φορ έκανε ντεμπούτο στη Super League 1 με αντίπαλο τον ΟΦΗ και μάλιστα κέρδισε το πέναλτι μέσω του οποίου ο Μακέντα μείωσε το σκορ.

Φορ περιοχής, με τους «Δράκους» μετρούσε συμμετοχές στο Youth League. Το πρώτο γκολ του σε υψηλό επίπεδο ήρθε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο 71΄, και ξέχωρα από την αγωνιστική παρουσία του, κερδίζει τις εντυπώσεις και από το πόσο εκδηλωτικός είναι μέσα στο γήπεδο.

Όπως συνέβη στον αγώνα με τον Άρη, στον οποίο σκόραρε και έβαλε τα κλάματα, γιατί το γκολ του ακυρώθηκε. Μετρά ήδη στη σεζόν 11 εμφανίσεις, 1 γκολ και 3 κερδισμένα πέναλτι!

Χουάν Χοσέ Περέα Μεντόζα

Τσιλιγγίρης Απόστολος (Άρης)

Από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη! Ξεκίνησε τη σεζόν ως τρίτος γκολκίπερ πίσω από Κουέστα, Εμαν και φάνταζε δύσκολο να βρει τον δρόμο για το αρχικό σχήμα. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Κουέστα τραυματίστηκε και ο 19χρονος πορτιέρε «ανέβηκε» στη δεύτερη θέση της ιεραρχίας.

Στις 10 Νοεμβρίου και στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ο Εμαν αποβλήθηκε και στο 89΄ της αναμέτρησης, ενώ το σκορ ήταν στο «εύθραυστο» 2-1, κλήθηκε να παίξει. Μόνο τρακαρισμένος δεν έδειξε και την επόμενη αγωνιστική ξεκίνησε βασικός κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Εξαιρετικός, «νικήθηκε» μόνο από τα 11 βήματα και πλέον έχει πάρει τη φανέλα στο σπίτι του.

Απόστολος Τσαλιγγίρης

Νταβιώτης Γιώργος (Ατρόμητος)

Ακόμα ένα ταλέντο του Περιστερίου! Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Ατρόμητου, εντάχθηκε σε αυτές το 2015 προερχόμενος από τον Άγιο Ιερόθεο και το 2018 έγινε επαγγελματίας μετά την εισήγηση του Νταμίρ Κάναντι. Την περασμένη σεζόν συμμετείχε σε ορισμένες αποστολές και έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία στη φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο 20χρονος κεντρικός χαφ μετρά ήδη πέντε εμφανίσεις, στις δύο εκ των οποίων ήταν βασικός, και την ίδια στιγμή «μονιμοποιήθηκε» στις μικρές Εθνικές ομάδες. Έχει τα προσόντα να κάνει σπουδαία καριέρα και να βρεθεί σε ακόμα μεγαλύτερη ομάδα!

Γιώργος Νταβιώτης

Αντζουλάς Γιώργος (Αστέρας Τρίπολης)

Έμεινε στον Αστέρα από… σπόντα. Ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Φιορεντίνα, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδα της και, μάλιστα, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη εντεκάδα της Primavera, και κατέκτησε το Primavera TIM Cup.

Όμως οι «βιόλα» δεν ενεργοποίησαν την οψιόν απόκτησης που είχαν μαζί του. Ξεκίνησε προετοιμασία με τους Αρκάδες, όμως στην Ιταλία διατηρούσε πολύ καλό όνομα και στα τέλη Αυγούστου η Σαμπντόρια κινήθηκε για την απόκτησή του.

Στα πρώτα ματς, στα οποία οι Τριπολιτσιώτες έπαιζαν 3-6-1, ήταν βασικός στα στόπερ, όταν, όμως, ξαφνικά ο Μπόρχα Χιμένεθ χρησιμοποίησε τετράδα στην άμυνα, τον πέρασε δεξί μπακ! Στην πορεία τον «ξέχασε», αλλά ο μικρός έχει όλα τα προσόντα να κάνει μεγάλη καριέρα. Αρκεί οι άνθρωποι του Αστέρα να καταλάβουν τη φλέβα χρυσού που έχουν στην ομάδα τους.

Γιώργος Αντζουλάς

Αυτοί οι πέντε νεαροί διακρίθηκαν. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι, το μέλλον των οποίων διαγράφεται λαμπρό. Ουσιαστικά, ο μισός Παναθηναϊκός αποτελείται από ταλέντα που σιγά σιγά παίρνουν αρκετές ευκαιρίες. Απλώς, το… αστέρι τους ακόμα δεν έχει λάμψει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This