Δεν κερδίζουν πάντα στο τέλος οι… Γερμανοί, αλλά ελπίζουν οι Ισπανοί: Μπάγερν – Ρεάλ 2-2

Must Read

Η Ρεάλ Μαδρίτης… διέψευσε τον Γκάρι Λίνεκερ που είχε πει το τσιτάτο ότι «στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί». Κι όμως στο Μόναχο οι Γερμανοί της Μπάγερν αν και ήθελαν τη νίκη, όχι μόνο για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην… έδρα του Λίνεκερ, στην Αγγλία (Λονδίνο), αλλά και για να σώσουν μια καταστροφική για αυτούς χρονιά όπου απέτυχαν σε όλες τις άλλες διοργανώσεις, δεν τα κατάφεραν.

Βέβαια απέναντι τους υπήρχε η Ρεάλ που τις… κούπες του Τσάμπιονς Λιγκ τις έχει κάνει… κομπολόι και τις μετρά με 14 κατακτήσεις και συμμετοχή σε άλλους τρεις χαμένους τελικούς σε 69 μέχρι τώρα διοργανώσεις.

Με το 2-2 οι Μαδριλένοι αποκτούν προβάδισμα για τη ρεβάνς και την πρόκριση στον τελικό της 1ης Ιουλίου στο «Γουέμπλεϊ» στο Λονδίνο.

Για να συμβεί όμως αυτό έπρεπε να υπάρχουν δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές. Ο ένας (Βινίσιους) θετικός και ο άλλος (Τζάε Μιν Κιμ) αρνητικός.

Ο Βραζιλιάνος  «χτύπησε» δύο φορές σκοράροντας για την ομάδα του. Ο Κορεάτης έκανε λάθος στο πρώτο γκολ της Ρεάλ και υπέπεσε σε πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο.

Όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχει και… ίντριγκα. Στο πρώτο γκολ τα εύσημα πηγαίνουν στον ποδοσφαιριστή που έκανε την απίστευτη μπαλιά στον σκόρερ Βινίσιους. Ήταν ο Γερμανός Τόνι Κρος που πλήγωσε τους συμπατριώτες του, αλλά και τους οπαδούς της ομάδας που για τέσσερα χρόνια τον αποθέωναν, από το 2010 έως το 2014 όταν φορούσε την κόκκινη φανέλα των Βαυαρών.

24′: Το 0-1 από τον Βινίσιους



53′: Το1-1 από τον Σανέ



57′: Το 2-1 από τον Κέιν με πέναλτι



83′: Το 2-2 με τον Βινίσους με εκτέλεση πέναλτι



Μπάγερν Μονάχου (Τούχελ): Νόιερ, Κίμιχ, Κιμ, Ντάιερ, Μαζραουί, Γκορέτσκα (46’ Γκερέιρο), Λάιμερ, Μουζιάλα, Σανέ (87’ Ντέιβις), Μίλερ (80’ Γκνάμπρι), Κέιν.
Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Λούνιν, Μεντί, Νάτσο (65’ Καμαβίνγκα), Ρούντιγκερ, Βάθκεθ, Τσουαμενί, Κροος (76’ Ντίαθ), Βαλβέρδε, Μπέλιγχαμ (75’ Μόντριτς), Ροντρίγκο (87’ Χοσέλου), Βινίσιους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This