Ανατροπές και πολλά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα – Μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ

Must Read

Η μάχη των κανονιών! Μια πολύ διαφορετική Super League παρακολουθούν φέτος οι Έλληνες φίλαθλοι. Πολύ πιο ανταγωνιστική, με εκπλήξεις, κόσμο στα γήπεδα, αλλά και πολλά γκολ. Η αναδιάρθρωση που έγινε το καλοκαίρι φαίνεται πως έκανε καλό στο ελληνικό «προϊόν» που γίνεται όλο και πιο ελκυστικό.

Στα θετικά αυτής της σεζόν είναι και το γεγονός πως φέτος υπάρχουν πολλοί γκολτζήδες στην πρώτη τη τάξει Εθνική κατηγορία. Όπως όλα δείχνουν, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα υπάρξει μια πολύ δυνατή μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Άλλωστε, όσο κι αν οι επιθετικοί αναφέρουν σε ένα πολύ κλισέ πλαίσιο πως «δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά ρεκόρ, αλλά τα ομαδικά», όλοι έχουν στο μυαλό τους να ξεχωρίσουν και δεν υπάρχει καλύτερη διάκριση για έναν φορ από το βραβείο του κορυφαίου γκολτζή.

Δείτε επίσης: Η Άννα Κορακάκη εξηγεί τι συμβαίνει στο σώμα της κάθε φορά που σημαδεύει τον στόχο (video)

Πρώτος αυτή τη στιγμή είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έκανε το πρώτο του εν Ελλάδι χατ τρικ κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Πορτογάλος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελεί σίγουρα τον πιο ποιοτικό φορ του πρωταθλήματος, έχοντας και παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα.

Νέλσον Ολιβέιρα

Ο ίδιος είδε εξ αρχής την προοπτική της ΑΕΚ ως μια ευκαιρία για να επιστρέψει στην Εθνική Πορτογαλίας και ο μόνος δρόμος είναι μέσα από τα γκολ. Έτσι, δεν προτίθεται να «σβήσει» τη μηχανή του.

Ένα γκολ πίσω του βρίσκεται ο αθόρυβος Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός σέντερ φορ του ΠΑΟΚ μπορεί να μην ακούγεται πολύ μέσα στο παιχνίδι, αλλά έχει έναν μαγικό τρόπο να βάζει την μπάλα διαρκώς στα δίχτυα. Αν και είχε ξεκινήσει ως αναπληρωματικός, στη συνέχεια πήρε… σπίτι του τη φανέλα του βασικού και αν παραμείνει ως το τέλος, θα δώσει μια μεγάλη μάχη με τον Ολιβέιρα.

Κάρολ Σφιντέρσκι

Ο Γιώργος Μανούσος του Ατρομήτου «έπιασε» τον Σφιντέρσκι στα επτά γκολ, ωστόσο έχει πάρει αρκετές εκτελέσεις πέναλτι πάνω του και ίσως η θέση του είναι «μαγική εικόνα». Πολύ κοντά στον Έλληνα επιθετικό είναι οι Μπατανά Αραμπούλι (Πανιώνιος), Λισάντρο Σμέντο (ΟΦΗ) και Γιουσέφ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), που έχουν σταματήσει στα 6 ως τώρα τέρματα.

Γιώργος Μανούσος

Πάντως, ο Γεωργιανός φορ των «κυανέρυθρων» είναι αυτός που χρειάζεται τις λιγότερες τελικές προσπάθειες από όλους για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Οσον αφορά τον Μαροκινό των Πειραιωτών, δείχνει πως παιχνίδι με το παιχνίδι είναι και καλύτερος και δεν θα αργήσει να φτάσει και εκείνος πιο κοντά στην κορυφή.

Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι κορυφαίος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος με τη φανέλα του Ατρομήτου έβαλε 19 γκολ, αφήνοντας πίσω του τον Εζεκίελ Πόνσε των 16 τερμάτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This