Έβαλε δύσκολα στην Παρί η Ντόρτμουντ, νίκη 1-0 και η ρεβάνς στο Παρίσι

Must Read

Το αν έχεις τύχη διάβαινε ισχύει για την Ντόρτμουντ. Σκόραρε στον αγώνα με την Παρί με τον Φίλκρουνγκ που όπως έδειξε το VAR για… χιλιοστά δεν ήταν οφ σάιντ.

Αντίθετα η Παρί στο 52′, στην ίδια φάση είδε δύο φορές την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι, αρχικά με τον Εμπαπέ και στη συνέχεια με τον Χακίμ!

Πέρα από την… τύχη ή την ατυχία η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε την ευκαιρία να σημειώσει και δεύτερο γκολ στο 60′, ενώ οι Γάλλοι που αποφάσισαν κάπως αργά να τα δώσουν όλα για να αποφύγουν την ήττα έχασαν ευκαιρίες, αλλά στις περισσότερες δεν ήταν πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, αλλά η αστοχία των ποδοσφαιριστών της.

36′: Το γκολ της Ντόρτμουντ με τον Φίλκρουνγκ



 

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Τέρζιτς): Κόμπελ, Ράιερσον (87′ Ενμετσά), Χούμελς, Σλότερμπερκλ, Μάατσεν, Εμρέ Τσάν, Σάμπιτσερ, Αντεγέμι (82′ Ρόις), Μπράντ (87′ Βολφ), Σάντσο, Φίλκρουνγκ (90′ Moυκοκό).

Παρί Σεν Ζερμέν (Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Λ. Ερναντέζ (42′ Μπεράλδο), Νούνο Μέντες, Ζαϊρέ-Έμερι, Βιτίνια, Φαμπιάν Ρουίθ, Ντεμπελέ, Μπαρκολά (65′ Κολό Μουανί), Εμπαπέ.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This