Ολυμπιακός των… οργίων, 4-2 στο «Βίλα Παρκ» την Άστον Βίλα βλέπει πια καθαρά τον τελικό στην Opap Arena

Νίκη - ορόσημο για τη ρεβάνς στο Φάληρο

Must Read

Το «Βίλα Παρκ» έγινε… βίλα των οργίων για τον Ολυμπιακό! Σημείωσε τέσσερα γκολ στην ομάδα που κάνει το «μπαμ» στην Πρέμιερ, πήρε μια πολύτιμη νίκη (4-2) και ελπίζει, πλέον, βάσιμα, σε πρόκριση στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκι στηνβ Opap Arena στα τέλη του μήνα. Αρκεί στη ρεβάνς, στο κατάμεστο και καυτό «Γ. Καραϊσκάσκης» την Πέμπτη του Πάσχα, ακόμα κι αν χάσει να κρατήσει τη διαφορά των δύο γκολ.

Ήταν απίστευτη η εμφάνιση των  «ερυθρλόλευκων» στο Μπέρμπιχαμ,.απέναντι σε μιά ομάδα που στη διοργάνωση αυτή είχε κρατήσει αλώβητη την έδρα της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Πρέμιερ έχει μόλις τρεις ήττες, μια με 4-0 από τη Τότεναμ και δύο ακόμα από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-2) και Νιούκαστλ (1-3).

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν απλά… διαβασμένος στον α΄ ημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά κατάφερε να υλοποιήσει το πλάνο. Με κορυφαίο τον ελ Κααμπί (τρία γκολ) κατάφερε να κάνει την έκπληξη καθώς όλες οι στοιχηματικές εταιρείες τον θεωρούσαν αουτσάιντερ με αποδόσεις που έφθασαν και το ένα προς επτά!

17΄: Ο ελ Κααμπί ανοίγει το σκορ στο Μπέρμπιγχαμ



29: Ο ελ Κααμπί ξαναχτυπά για το 0-2



45+1: Μειώνει σε 1-2 ο Γουότκινς



52′: Η ισοφάριση για την Άστον Βίλα με τον Ντιαμπί



56′: Ο ελ Κααμπί ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός κάνοντας το απίστευτο χατ – τρικ



85′: Ο Έσε ολοκληρώνει τον θρίαμβο με τέταρτο γκολ για τον Ολυμπιακό



Άστον Βίλα (Έμερι): Όλσεν, Κας, Κόνσα, Λανγκλέ, Ντιν, Μπέιλι (85′ Τζανιόλο), Μαγκίν, Λουίζ, Ρότζερς (74′ Ντουράν), Ντιαμπί (85′ Ιροεγκμπουνάμ), Γουότκινς.
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα (46′ Ρίτσαρντς), Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε (70′ Όρτα), Ελ Κααμπί.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This