Conference League: «Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. στο Βέλγιο για τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό της Opap Arena»

Ειδικό επιχειρησιακό πλάνο από τις Αρχές

Must Read

Ετοιμάζεται ειδικό επιχειρησιακό πλάνο. Συγκεκριμένα έκτακτα μέτρα ασφαλείας εξετάζονται για τον τελικό του Conference League, που θα διεξαχθεί στις 29/5 στο γήπεδο της ΑΕΚ και όπου διεκδικεί θέση ο Ολυμπιακός. Για τον σκοπό αυτό βρίσκονται ήδη στο Βέλγιο αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, στο Βέλγιο για να έχουν συναντήσεις με αξιωματούχους ασφάλειας της UEFA για τα δρακόντεια μέτρα τα οποία πρόκειται να ληφθούν στον τελικό στην OPAP ARENA βρίσκονται Έλληνες αξιωματούχοι αστυνομικοί, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του ο ΣΚΑΙ.

«Τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται στο Βέλγιο δυο κορυφαίοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής και ο Επικεφαλής Διεύθυνσης Αστυνομίας βορειοανατολικής Αττικής. Πρόκειται για τους δυο αξιωματικούς που έχουν την ευθύνη του σχεδίου υλοποίησης των μέτρων του τελικού», αναφέρθηκε και ακολούθως τονίστηκε:

«Βρίσκονται εκεί προκειμένου να έχουν συναντήσεις με αξιωματούχους ασφαλείας της UEFA. Η συνάντησή τους θα γίνει στο περιθώριο του αγώνα της Μπριζ με την Φιορεντίνα, για την ίδια διοργάνωση. Εκεί θα συζητηθούν τα πρώτα. Υπάρχει μια κινητικότητα και λόγω του Euro στη Γερμανία και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι και όλα αυτά γίνονται σε μια συγκυρία όπου οι τζιχαντιστές τον Απρίλιο είχαν απειλήσει με τρομοκρατικές επιθέσεις κατά την διάρκεια διεθνών αθλητικών οργανώσεων, με την αστυνομία της Γαλλίας να σχεδιάζει έκτακτα μέτρα κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του καλοκαιριού και αντίστοιχα μέτρα να σχεδιάζει και η Γερμανία για το Euro. Το προηγούμενο διάστημα έχουν γίνει και στην Ελλάδα αντίστοιχες συσκέψεις με την συμμετοχή της αντιτρομοκρατικής και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί και αμέσως μετά την επιστροφή των δυο Ελλήνων αξιωματικών στην Ελλάδα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This