Η ώρα του Ολυμπιακού – Τελική μάχη με την Μπαρτσελόνα για μία θέση στο Βερολίνο!

Στις 22.00 στο Παλάου

Must Read

Σπάει την παράδοση… και πετάει για Βερολίνο ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να κάνουν απόψε με την Μπαρτσελόνα, αυτό που δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα ως τώρα σε Game 5, δηλαδή το break σε πέμπτο παιχνίδι σειράς στα playoffs της Euroleague και να εξασφαλίσουν εισιτήριο για το final-4 του Βερολίνου, ακολουθώντας τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν θα είναι κάτι τέτοιο, αφού αντιμετωπίζουν την ισχυρή Μπαρτσελόνα (22.00) στην έδρα της στο Παλαού Μπλαουγκράνα, όπου και μετράει μόλις τρεις ήττες στη φετινή σεζόν στη διοργάνωση (μία από τον Ολυμπιακό στα playoffs, μία από Μονακό, μία από Μιλάνο). Αν κοιτάξει κανείς, τώρα, τους αριθμούς των δύο ομάδων, η Μπαρτσελόνα υπερέχει επιθετικά (81.7 πόντοι ανά ματς σε σύγκριση με τους 79 του Ολυμπιακού) και οι Πειραιώτες αμυντικά (δέχονται 74.8 και οι «μπλαουγκράνα» 79.2). Γενικότερα, στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες στο επιθετικό κομμάτι υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, αλλά ανασταλτικά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι στις περισσότερες από αυτές.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Καταλανοί θα παραταχθούν πάνοπλοι, ενώ για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί ο Λαρεντζάκης, ο οποίος έχει ακολουθήσει πάντως την αποστολή στη Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This