Δρακόντεια μέτρα στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference – Tι αποφασίστηκε για τους οπαδούς

Must Read

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η σύσκεψη για τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena με την συμμετοχή αξιωματούχων των ΕΠΟ, UEFA και ΕΛ.ΑΣ στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Είχε προηγηθεί την Δευτέρα σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και επίσκεψη αξιωματικών της ΓΑΔΑ στο Βέλγιο.

Σήμερα έγινε και αυτοψία στον Σταθμό του ΗΣΑΠ και σε χώρους πιθανής συγκέντρωσης των οπαδών του Ολυμπιακού για την μεταφορά τους συνοδεία αστυνομικών στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Tις Αρχές προβληματίζει η επιστροφή εισιτηρίων από την Φιορεντίνα στην UEFA, που θα δοθούν στον Ολυμπιακό. Υπολογίζεται ότι οι Ιταλοί οπαδοί θα είναι 3.000-4.000 και οι ερυθρὀλευκοι θα υπερβούν τους 10.000 ενώ ενδέχεται να φτάσουν τους 15.000.

Αυστηρά μέτρα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, καταλήγουν στην επιλογή του Ηλεκτρικού με αφετηρία το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τελικό προορισμό τους Σταθμούς Πευκάκια και Περισσός. Εκεί οι αστυνομικές δυνάμεις θα παραλάβουν τους οπαδούς και θα τους μεταφέρουν με πεζή πορεία στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Από την αφετηρία δεν θα επιτρέπεται να εισέλθει ουδείς στα βαγόνια χωρίς εισιτήριο και θα ελέγχονται όλοι από την ΕΛ.ΑΣ. Θα υπάρχουν πεζές και εποχούμενες περιπολίες στους γύρω δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας από όπου θα περάσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, προκειμένου να αποτραπούν τυχόν συναντήσεις με οπαδούς της ΑΕΚ.

Για την ομαλή διεξαγωγή της τελικής αναμέτρησης του Κόνφερενς Λιγκ συμμετέχουν κλιμάκια από Υπηρεσίες όπως η Αντιτρομοκρατική και η Κρατική Ασφάλεια, λόγω των απειλών για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, και συλλογή πληροφοριών της Europol.

Οι δυνάμεις που θα εμπλακούν συνολικά στόχος είναι να θυμίζουν τα μέτρα της 17ης Νοεμβρίου. Τουλάχιστον 48 ώρες πριν από τον τελικό, γύρω από την OPAP Arena θα έχει δημιουργηθεί ένα «πλέγμα ασφαλείας» .

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα και τις ώρες προσέλευσης με διπλούς και τριπλούς ελέγχους των φιλάθλων σε 2-3 ζώνες ενώ θα δίνεται απευθείας εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ από ελικόπτερο και drones.

Να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί οπαδοί δεν έχουν αδελφοποιηθεί με ελληνική ομάδα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This