Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω με την Ελλάδα στο Παγκόσμιο της Κίνας»

Δεν τον ενδιαφέρει σε τι θέση, του αρκεί να παίξει

Must Read

Η επίσκεψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Αθήνα, με την αφορμή της παρουσίασης των παπουτσιών με την υπογραφή του, που θα κυκλοφορήσει γνωστή εταιρεία αθλητικών, υπήρξε μια πολύ καλή αφορμή για να μιλήσει και για αυτό που όλοι θέλουμε να ακούσουμε.

Ο «Greek Freak» εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να αγωνιστεί με την εθνική μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, στο περιθώριο της παρουσίασης του παπουτσιού του, ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA για την περίοδο 2018-19 προσπάθησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφορικά με τη συμμετοχή του στην εθνική.

«Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή σε ποια θέση θα παίξω. Είτε παίξω στην θέση “1”, είτε στην θέση “5”, δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να παίξω, είμαι μπασκετμπολίστας. Θέλω να είμαι εκεί να βοηθήσω την χώρα μου να πετύχει κάτι καλό. Έχω ήδη μιλήσει με κάποιους συμπαίκτες για την προοπτική της συμμετοχής και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε», επιβεβαίωσε με κατηγορηματικό τρόπο ο Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This