Καρυπίδης: «Τέτοιο χειρουργείο είχαμε χρόνια να δούμε…»

Must Read

Πυρ και μανία ήταν ο μεγαλομέτοχος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης. Φεύγοντας από το γήπεδο δεν έκανε δηλώσεις, αλλά λίγο αργότερα έγινε γνωστή μια σύντομη τοποθέτηση του αναφέροντας χαρακτηρσιτικά:

«Τέτοιο χειρουργείο είχαμε χρόνια να δούμε…»

Η δήλωση του:

«Κατάλαβε και ο πιο αδαής γιατί ήθελαν τελικό χωρίς κόσμο. Τίποτα δεν έγινε τυχαία. Με τα αίσχη που έγιναν από την Γαλλίδα που έφεραν, είναι βέβαιο ότι ο κόσμος θα έμπαινε μέσα. Όλα έγιναν βάσει σχεδίου!
Η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια. Τέτοιο “χειρουργείο” είχαμε χρόνια να δούμε! Δυο κόκκινες σε έξι λεπτά !!! Το αποκορύφωμα του σχεδίου τους ήταν που η Γαλλίδα σφύριξε τη λήξη αμέσως μετά τη σέντρα στο γκολ.
Εκεί φάνηκε η ενοχή της και το άγχος της να τελειώσει το ματς. Αίσχος και ντροπή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Επαρχια εισαι Καρυπιδη,μην τα βαζεις με διαιτισια με τους παιχτες σου βαλτα,που ειχαν ευκαιρια να κερδισουν και τοχασαν μονοι τους .Εχεις μικρη ομαδα Καρυπιδη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This