Ψάχνει τo “μπαμ” με σέντερ φορ ο Ολυμπιακός

Must Read

Ο Ολυμπιακός έχει σταντ μπάι τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ταυτόχρονα προσπαθεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για το μεταγραφικό “μπαμ” στη θέση του σέντερ φορ. Οι Ερυθρόλευκοι καλύπτουν τις απαιτήσεις του Μαροκινού (και κάτοχο γαλλικού διαβατηρίου) επιθετικού που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ντουχαϊλ, αλλά παράλληλα αναζητούν κάτι καλύτερο για την κορυφή της επίθεσης.

Γι´ αυτό τον λόγο έχουν δίαυλο επικοινωνίας με την Λέστερ για τον Ισλάμ Σλιμανί και με την Νάπολι για τον Κάρλος Βινίσιους.

Ο πρώτος έχει ζητήσει λίγο χρόνο για να αποφασίσει, καθώς αγωνίζεται με την Αλγερία στο Κόπα Άφρικα και επιπλέον έχει δεχτεί κρούση από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην οποία αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι το 2016.Από εκεί τον απέκτησε η αγγλική ομάδα καταβάλλοντας το ποσό των 30.000.000 ευρώ. Ωστόσο, ο 30χρονος στράικερ δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Λέστερ και ακολούθησαν οι δανεισμοί του στην Νιούκαστλ και στην Φενέρμπαχτσε.

Ο δεύτερος αρέσει στον Πέντρο Μαρτίνς, αλλά έχει μπει “σφήνα” και η Γουλβς που ετοιμάζεται να καταθέσει προσφορά στη Νάπολι. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραχωρείται από την ιταλική ομάδα, αλλά μόνο στην περίπτωση που θα ικανοποιηθεί οικονομικά, διαφορετικά θα τον δώσει εκ νέου δανεικό όπως συνέβη την τελευταία σεζόν, όπου έπαιξε στο πρώτο μισό στη Ρίο Άβε και στο δεύτερο στην Μονακό.

Πέρα από τους παραπάνω επιθετικούς, ο Ολυμπιακός έχει επαφές για τον Ίλια Νεστορόφσκι της Παλέρμο, ο οποίος μπορεί ακόμη και να μείνει ελεύθερος μέσα στον μήνα καθώς η ιταλική ομάδα αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Ο γεννημένος στην Κροατία αλλά διεθνής με τα Σκόπια επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της πειραϊκής ομάδας και των Τορίνο, Μπολόνια και Λέτσε.

Υπό προϋποθέσεις, τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να απασχολήσει ο Κώστας Μήτρογλου, εφόσον ρίξει νερό στο κρασί του για τις ετήσιες αποδοχές του ή βρεθεί φόρμουλα με την Μαρσέιγ στην οποία ανήκει –αγωνίζεται ως δανεικός στη Γαλατασαράι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πειραϊκή ΠΑΕ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με έναν ακόμη σέντερ φορ, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει και θεωρείται εξαιρετική περίπτωση.

Ο Μαρτίνς, πάντως, επιθυμεί την άμεση ενσωμάτωση του βασικού σέντερ φορ, καθώς ο Ολυμπιακός σε τρεις εβδομάδες θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα του για τη νέα περίοδο, αντιμετωπίζοντας την Βικτόρια Πλζεν, στην Τσεχία, στις 23 Ιουλίου (20:00), για τον 2οπροκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 30 Ιουλίου (21:30).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This