Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Αποκάλυψη: Πρόταση στον πρόεδρο της Παρί να αγοράσει το «Γ. Καραϊσκάκης»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο ζάμπλουτος πρόεδρος της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, αποφάσισε να επενδύσει κεφάλαια και στην ελληνική αγορά, η οποία έχει «χρυσές» ευκαιρίες. Πριν από λίγες ημέρες εκπρόσωπος του 45χρονου μεγαλοεπιχειρηματία απευθύνθηκε σε δύο μεγάλα χρηματιστηριακά γραφεία στην Αθήνα και ζήτησε να του κάνουν προτάσεις για την αγορά εμπορικών κέντρων ή ακινήτων (ξενοδοχείων). Αμεσα ο συνεργάτης του Κελαϊφί ενημερώθηκε πως έχουν κινηθεί οι διαδικασίες να βγει στο σφυρί η έδρα του Ολυμπιακού, το «Γ. Καραϊσκάκης».  Κι αυτό που κρατάμε σε αυτή τη φάση είναι πως ο Καταριανός δεν είναι αρνητικός.

Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί φέρεται να ενδιαφέρεται για το Mall Athens, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας. Βρίσκεται στην Αττική οδό στο ύψος του σταθμού Νερατζιώτισσας, στο Μαρούσι. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στην νοτιοανατολική Ευρώπη και ξεκίνησε την λειτουργία τους στις 25 Νοεμβρίου του 2005. Περιλαμβάνει περίπου 200 εμπορικά καταστήματα και χώρους διασκέδασης και δέχεται σε ετήσια βάση περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες. Στο Mall πραγματοποιούνται συχνά καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνήθως εκτός ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ διαθέτει τριώροφο χώρο στάθμευσης.

Δ. Ιπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ