Αποκάλυψη: Πρόταση στον πρόεδρο της Παρί να αγοράσει το «Γ. Καραϊσκάκης»

Must Read

Ο ζάμπλουτος πρόεδρος της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, αποφάσισε να επενδύσει κεφάλαια και στην ελληνική αγορά, η οποία έχει «χρυσές» ευκαιρίες. Πριν από λίγες ημέρες εκπρόσωπος του 45χρονου μεγαλοεπιχειρηματία απευθύνθηκε σε δύο μεγάλα χρηματιστηριακά γραφεία στην Αθήνα και ζήτησε να του κάνουν προτάσεις για την αγορά εμπορικών κέντρων ή ακινήτων (ξενοδοχείων). Αμεσα ο συνεργάτης του Κελαϊφί ενημερώθηκε πως έχουν κινηθεί οι διαδικασίες να βγει στο σφυρί η έδρα του Ολυμπιακού, το «Γ. Καραϊσκάκης».  Κι αυτό που κρατάμε σε αυτή τη φάση είναι πως ο Καταριανός δεν είναι αρνητικός.

Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί φέρεται να ενδιαφέρεται για το Mall Athens, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας. Βρίσκεται στην Αττική οδό στο ύψος του σταθμού Νερατζιώτισσας, στο Μαρούσι. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στην νοτιοανατολική Ευρώπη και ξεκίνησε την λειτουργία τους στις 25 Νοεμβρίου του 2005. Περιλαμβάνει περίπου 200 εμπορικά καταστήματα και χώρους διασκέδασης και δέχεται σε ετήσια βάση περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες. Στο Mall πραγματοποιούνται συχνά καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνήθως εκτός ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ διαθέτει τριώροφο χώρο στάθμευσης.

Δ. Ιπ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This