Εύκολη νίκη για τη Σάκκαρη!

Must Read

Με το… δεξί μπήκε στο Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη, που νίκησε με 2-0 σετ την Μπερνάντα Πέρα. Η Ελληνίδα αθλήτρια χρειάστηκε μόλις 88 λεπτά, για να ξεπεράσει το εμπόδιο της 25χρονης Αμερικάνας (Νο.90) με 7-6, 6-3.

Το πρώτο σετ δεν ήταν και το καλύτερο για την Σάκκαρη, όμως με ψυχραιμία κατάφερε να διαχειριστεί όλες τις δύσκολες καταστάσεις, στις οποίες, ουσιαστικά, η ίδια έβαλε τον εαυτό της.

Η ποιοτική ανωτερότητά της σε σχέση με την αντίπαλο της ήταν δεδομένη, αλλά η ίδια χρειάστηκε λίγο χρόνο, για να μπει στον ρυθμό του αγώνα. Το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ, εκεί όπου η Ελληνίδα έδειξε όλες τις αρετές της.

Το δεύτερο σετ ήταν σχεδόν… διαδικαστικού χαρακτήρα. Για την ακρίβεια, η Σάκκαρη το έκανε να μοιάζει έτσι, με τα ελάχιστα λάθη της, που δεν άφηναν κανένα περιθώριο στην Πέρα.

Την προσεχή Τετάρτη (3/7), η Μαρία Σάκκαρη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπούζκοβα και θα προσπαθήσει να περάσει στον τρίτο γύρο Wimbledon για δεύτερη φορά στην καριέρα της.

Η 20χρονη Τσέχα, που είναι Νο.115 στον κόσμο, απέκλεισε με 6-3, 6-3 τη Γερμανίδα Μόνα Μπαρτέλ και πέρασε σε δεύτερο γύρο ενός Major τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This