«Έδεσε» τον Σλούκα ως το 2022 η Φενέρ

Must Read

Ο Κώστας Σλούκας θέλει περισσότερα με την Φενέρμπαχτσε. Ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και άλλοι «γίγαντες» της Euroleague τον πλησίασαν, όμως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τον έπεισε πως πρέπει να μείνει στην Τουρκία.

Ο 29χρονος βρίσκεται από το 2015 στην Φενέρμπαχτσε και το νέο του συμβόλαιο θα τον κρατήσει εκεί μέχρι 2022. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Τουρκία, οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στα 2.000.000 δολάρια.

«Η Ούλκερ Σπορτς Αρίνα θα είναι το σπίτι μου -τουλάχιστον- μέχρι το 2022. Τρία ακόμα χρόνια με αυτή τη σπουδαία μπασκετική οικογένεια. Έρχομαι πιο πεινασμένος και πιο έτοιμος για τίτλους και τρόπαια», έγραψε ο Έλληνας γκαρντ σε σχετική ανάρτηση λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δείχνοντας πως όχι μόνο δεν καθησυχάζεται από το… χρυσάφι, που ρίχνουν στα πόδια του, αλλά θέλει όλο και περισσότερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This