Superleague: Χωρίς νικητή το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Must Read

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού (0-0). Οι «Πειραιώτες» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας και δοκάρι στο 61′ με τον Γκιγιέρμε. Στο 87′ ο Σιμόες αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Οικονόμου, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Σιμάνσκι, Βέρντε, Μάνταλος, Λιβάγια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Στη Νέα Σμύρνη, σε έναν αγώνα με επεισόδια πριν την έναρξη και μετά το τέλος του, ο ουραγός Πανιώνιος με γκολ του Σταυρόπουλου στο 76’ κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο και πέτυχε την 4η του νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην Ξάνθη, στο καλύτερο μέχρι στιγμής παιχνίδι της αγωνιστικής, η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον ΟΦΗ, σ’ ένα ματς με έντονη εναλλαγή συναισθημάτων.

Ο Φιγκεϊρέδο άνοιξε το το σκορ με πέναλτι στο 38’ για τους φιλοξενούμενους, για να ισοφαρίσει ο Φοσέ στο 84’ σε 1-1 για τους γηπεδούχους. Πριν προλάβουν να καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Φιγκεϊρέδο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα έκανε το 1-2 στο 87’. Κι εκεί που οι «Κρητικοί» πίστευαν ότι θα αποδράσουν με τους τρεις βαθμούς από τα «πηγάδια», ήρθε ξανά ο Φοσέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για να γράψει το τελικό 2-2 για την ομάδα της Ξάνθης.

Διαβάστε επίσης: Δακρυγόνα και μολότοφ στη Νέα Σμύρνη: Επεισοδιακό το φινάλε του Πανιώνος-Ατρόμητος

Την έκπληξη έκανε ο Παναιτωλικός κερδίζοντας με 2-0 τον Άρη στο Αγρίνιο. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Ρόσα με γκολ στο 58’ και στο 73’.

Στο AEL FC ARENA χθες, ο Παναθηναϊκός απέδρασε με το «διπλό», κερδίζοντας την γηπεδούχο Λάρισα με 2-0. Τα γκολ για τους «πράσινους» πέτυχαν ο Χατζηγιοβάνης με πέναλτι στο 24’ και ο Μπουζούκης ξανά με πέναλτι στο 90’. Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχασε πέναλτι με τον Χατζηγιοβάνη στο 27’.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με δυο αναμετρήσεις. Στις 18.00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Βόλο στην Τούμπα με τους νταμπλούχους να είναι ξεκάθαρο φαβορί για το τρίποντο. Και στις 20.00 η Λαμία φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος προέρχεται από τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και θέλει να επεκτείνει τα θετικά του αποτελέσματα προκειμένου να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας.

Η βαθμολογία μετά τους σημερινούς αγώνες:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This