«Βράζει» ο Πανιώνιος με την απόφαση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη – «Να μας επιστραφούν οι 6 βαθμοί»

Must Read

Την αντίδραση του Πανιωνίου προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης να αρθεί η ποινή υποβιβασμού, που γνωμοδότησε η ΕΕΑ, για ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ κάνει λόγο για επιλεκτική εφαρμογή του νόμου και ζητά να τις επιστραφούν οι βαθμοί που της είχαν αφαιρεθεί, για οικονομικές παραβάσεις, από την αρχή του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με -6 στη βαθμολογία και αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Με απορία και έκπληξη ενημερωθήκαμε για την Κυβερνητική παρέμβαση περί τροποποίησης των υφιστάμενων διατάξεων και προβλεπόμενων ποινών επί συγκεκριμένων παρατυπιών και παραβάσεων, στους οικείους νόμους και κανονισμούς η οποία προδήλως καταλύει την έννοια του κράτους δικαίου και το περί δικαίου αίσθημα.

Η ανωτέρω απόφαση της Κυβέρνησης καταστρατηγεί ευθέως την εισήγηση/πόρισμα του μοναδικού καταρχάς αρμοδίου δικαιοδοτικού οργάνου, της ΕΕΑ, που αφορά τη διαπίστωση τέλεσης παραβάσεων, από τις δύο ομάδες που συμμετέχουν στην ίδια κατηγορία με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Δείτε επίσης: Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για ΠΑΟΚ, Ξάνθη – Αφαιρούνται από 5 ως 10 βαθμοί (video)

Αξίζει μνείας το γεγονός ότι σε άλλες αποφάσεις της ΕΕΑ και έτερων δικαιοδοτικών και δικαστικών αθλητικών οργάνων και επιτροπών, όπως στην περίπτωση της Κασσιόπης, Ηρακλή κ.λ.π., ο πέλεκυς έπεσε βαρύς, σε αντίστοιχης βαρύτητας υποθέσεις, ο νόμος δε, εφαρμόστηκε στο ακέραιο, χωρίς οποιουδήποτε είδους παρέμβαση και στην δική μας περίπτωση, που είχε μεταξύ άλλων ως αποτέλεσμα την επιβολή της ποινής αφαίρεσης βαθμών (-6) για την ομάδα μας σύμφωνα με το άρθρο 8 β) το κανονισμού αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να αποδεχτούμε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των εμπλεκόμενων στην ανωτέρω υπόθεση ομάδων, οι οποίες ασκώντας πρωτοφανή πίεση δημοσίως απαιτούν την πλήρη καταστρατήγηση του νόμου και μη εφαρμογή αυτού. Σε κάθε περίπτωση είναι ανεπίτρεπτη η επιλεκτική εφαρμογή του νόμου και αφού η Κυβέρνηση επικαλείται την ιστορικότητα των ομάδων της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, τότε απαιτούμε την άρση της επιβληθείσας ποινής στην ομάδα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This