Η Τότεναμ έσκισε το ποδοσφαιρικό Μνημόνιο

Must Read

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Κάθε σεζόν αποτελεί και ρεκόρ για τα ποσά που σπαταλούνται για μεταγραφές παγκοσμίως. Η Τότεναμ όμως είχε αποστασιοποιηθεί από όλα αυτά. Όχι απλά δεν έκανε «τρελές» μεταγραφές αλλά δεν έκανε καθόλου μεταγραφές. Σήμερα όμως αποφάσισε να συμβιβαστεί με την… πραγματικότητα.

Μετά από 517 ημέρες οι Λονδρέζοι αγόρασαν παίκτη με ποσό-ρεκόρ για τα δεδομένα τους. Ο λόγος για τον Τανγκουί Εντομπελέ (φωτό) που αποκτήθηκε έναντι του ποσού των 65.000.000 λιρών (κάτι παραπάνω από 72.000.000 ευρώ). O 23χρονος τράβηξε το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομάδων όμως κατέληξε στο ολοκαίνουριο, «Tottenham Hotspur Stadium».

Πέραν της απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή με τεράστιο ταλέντο και μεγάλη προοπτική, αυτή η μεταγραφή δείχνει πως η Τότεναμ είναι πρόθυμη να αλλάξει την στενή οικονομική της πολιτική. Βέβαια όταν κατασκευάζει ένα γήπεδο κόστους 1.000.000.000 λιρών, η απουσία από το μεταγραφικό παζάρι, είναι φυσικό κι επόμενο. Η Τότεναμ μέσα σε όλα αυτά, έφτασε πέρυσι μέχρι τον τελικό του Champions League. Χωρίς ουδεμία προσθήκη για ενάμιση χρόνο.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο όμως, ένας εξαιρετικός προπονητής της νέας γενιάς, είχε θέσει ως προϋπόθεση για να παραμείνει στο Βόρειο Λονδίνο, να γίνουν μεταγραφές. Ποιος μπορεί να τον αδικήσει; Όλοι οι προπονητές θέλουν το καλύτερο για την ομάδα τους. Η διοίκηση φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να του κάνει το χατίρι.

Αν η Τότεναμ συνεχίσει να κινείται έτσι στην αγορά αυτό το καλοκαίρι και δεν χάσει κανένα από τα πολύτιμα γρανάζια της, τότε θα μπορεί να κοιτάζει ξανά ψηλά.

Στην Premier League όλα γίνονται!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This