Στο Μαξίμου ο Ντέμης, εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων για το ποδόσφαιρο!

Must Read

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε σήμερα το μεσημέρι ο Ντέμης Νικολαϊδης, στο πλαίσιο σειράς επαφών του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, με στελέχη από τον χώρο του ποδοσφαίρου.   

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος είχε διατελέσει και πρόεδρος της ΑΕΚ, κλήθηκε να συμμετάσχει σε συζήτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με φόντο, πάντα, την πρόθεση που υπάρχει να ζητηθεί από τις FIFA και UEFA να συμβάλλουν στη βελτίωση του αθλήματος στη χώρα.

Σημειώνεται ότι οι συνομιλίες με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, θα έχουν ως στόχο τη σύνταξη ενός δεσμευτικού Μνημονίου, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης: Μαρούπα: «Ναι είπε ψέμματα ο Αρκουδής, ήρθε με εισήγηση γραμμένη για υποβιβασμό»

ειδήσεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This