Μαρούπα: «Ναι είπε ψέμματα ο Αρκουδής, ήρθε με εισήγηση γραμμένη για υποβιβασμό»

Must Read

Συνεχίζονται οι μετασεισμοί από την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σύμφωνα λοιπόν με την γνωμάτευση της επιτροπής ΠΑΟΚ και Ξάνθη υποβιβάζονται για παραβίαση του κανονισμού περί πολυιδιοκτησίας. Αργότερα ωστόσο η κυβέρνηση άλλαξε τον νόμο μετατρέποντας την ποινή σε αφαίρεση βαθμών χωρίς ωστόσο να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις.

Εν τω μεταξύ τα μέλη της επιτροπής Αρκούδης και Μαρούπα αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους δημοσίως με σχόλια στα social media. Xθες σχολιάζοντας στο facebook η Ειρήνη Μαρούπα και απαντώντας σε άλλον χρήστη αποκάλυψε πως ο Ηλίας Αρκούδης προσήλθε στην Επιτροπή με γραμμένη εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

«Ναι είπε ψέμματα (σ.σ. Αρκούδης). Ήρθε με εισήγηση γραμμένη βάσει των οικονομικών στοιχείων και των δς με τις λέξεις υποβιβασμό στο τέλος», αναφέρει στο σχόλιο της η Ειρήνη Μαρούπα.

Στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για νομικό αγώνα μέχρις εσχάτων, ενώ σχολιάζοντας την απόφαση της ΕΕΑ αναφέρουν: «Το σκεπτικό της εισήγησης της αλληλοσπαραζόμενης Ελεγχόμενης Επιτροπής Αυγενάκη αγνοείται από τις 27.01 (!!!) αν και σήμερα η δίκη για τα στημένα παιχνίδια έχει διακοπή οπότε φανταζόμαστε ότι υπάρχει χρόνος για τη νομική υπηρεσία του ΟΣΦΠ να το συντάξει.

Η κ. Μαρούπα κατήγγειλε γραπτώς και δημοσίως ότι ο Αρκούδης ήρθε με έτοιμη(!!!), γραμμένη(!!!) εισήγηση με τη λέξη υποβιβασμός(!!!).
Πλέον, μετά τα πέναλτι-μαϊμού της συμμορίας, έχουμε με κάθε επισημότητα ΚΑΙ απόφαση- αρκούδα.
Ποιος έδωσε έτοιμη γραπτή εισήγηση στον Αρκούδη; Μήπως συμμετείχε και ο ίδιος σε νυχτερινές επισκέψεις για… γνωμοδοτήσεις».

Δείτε επίσης: ΝΔ όπως ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό! Τάζουν αντισταθμιστικά οφέλη στους νησιώτες που δεν «τσιμπάνε»

Χθες πάντως, στην βουλή ο πρωθυπουργός, είπε ξεκάθαρα ότι θα διακοπεί το πρωτάθλημα και θα αποβληθούν οι Ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη, αν οι παράγοντες των ελληνικών ομάδων δεν σταματήσουν να δυναμιτίζουν την κοινωνική ειρήνη.

Μένει λοιπόν να δούμε αν το κράτος θα έχει τα άντερα να τα βάλει με τους ιδιοκτήτες των ομάδων και τους ιδιωτικούς στρατούς των χουλιγκάνων, εξυγιαίνοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This