Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΠΟ ευθύνεται για το μπάχαλο της Εθνικής

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο Άγγελος Μπασινάς μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Ομάδα και είπε πως έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες. «Μέχρι τον Μάρτιο δεν περνούσε δύσκολες στιγμές, όλοι ήμασταν μέσα στην τρελή χαρά. Θέλει χρόνο η Εθνική ομάδα. Εμένα με ενοχλεί το ότι γράφονται ψέματα, θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί στο τι λέμε, να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλεύουμε», είπε ο Τεχνικός Διευθυντής, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Δεν βγάζει πουθενά το μπάχαλο που δημιουργείται, δεν υπάρχει το μαύρο και το άσπρο. Δεν φταίει ένας άνθρωπος σε μία ομάδα που υπάρχουν 23 παίκτες και 10 στο τεχνικό τιμ. Χρειάζεται χρόνο για να κριθεί ένας προπονητής, δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη να κερδίζουμε όλες τις ομάδες, υπάρχει μια κοιλιά χρόνων. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω, ότι συμβαίνει μέσα στην ομάδα να λύνεται από την ομάδα και μόνο. Εμείς έτσι λειτουργήσαμε και πετύχαμε».

Για το μπάχαλο που επικρατεί στην Εθνική Ομάδα την ευθύνη έχει αποκλειστικά και μόνο η διοίκηση Γραμμένου. Μετά την απρόσμενη ήττα από την Αρμενία, έπρεπε να ανοίξει ή να κλείσει το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή. Δεν το έκανε και κανένας δεν γνωρίζει ποιος θα κοουτσάρει την Ομάδα στο επόμενο ματς με την Φινλανδία. Μπορεί να είναι ο «τελειωμένος» Άγγελος Αναστασιάδης, μπορεί να είναι ο βοηθός του, μπορεί να είναι και κάποιος άλλος. Και ο Αναστασιάδης δεν είναι «τελειωμένος» από τους ρεπόρτερ, η ίδια η ΕΠΟ τον έχει «τελειώσει» με όσα διαρρέονται.

Κατά τα άλλα σήμερα κλείνουν 15 χρόνια από τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της Πορτογαλίας…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ