Η ΕΠΟ ευθύνεται για το μπάχαλο της Εθνικής

Must Read

Ο Άγγελος Μπασινάς μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Ομάδα και είπε πως έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες. «Μέχρι τον Μάρτιο δεν περνούσε δύσκολες στιγμές, όλοι ήμασταν μέσα στην τρελή χαρά. Θέλει χρόνο η Εθνική ομάδα. Εμένα με ενοχλεί το ότι γράφονται ψέματα, θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί στο τι λέμε, να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλεύουμε», είπε ο Τεχνικός Διευθυντής, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Δεν βγάζει πουθενά το μπάχαλο που δημιουργείται, δεν υπάρχει το μαύρο και το άσπρο. Δεν φταίει ένας άνθρωπος σε μία ομάδα που υπάρχουν 23 παίκτες και 10 στο τεχνικό τιμ. Χρειάζεται χρόνο για να κριθεί ένας προπονητής, δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη να κερδίζουμε όλες τις ομάδες, υπάρχει μια κοιλιά χρόνων. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω, ότι συμβαίνει μέσα στην ομάδα να λύνεται από την ομάδα και μόνο. Εμείς έτσι λειτουργήσαμε και πετύχαμε».

Για το μπάχαλο που επικρατεί στην Εθνική Ομάδα την ευθύνη έχει αποκλειστικά και μόνο η διοίκηση Γραμμένου. Μετά την απρόσμενη ήττα από την Αρμενία, έπρεπε να ανοίξει ή να κλείσει το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή. Δεν το έκανε και κανένας δεν γνωρίζει ποιος θα κοουτσάρει την Ομάδα στο επόμενο ματς με την Φινλανδία. Μπορεί να είναι ο «τελειωμένος» Άγγελος Αναστασιάδης, μπορεί να είναι ο βοηθός του, μπορεί να είναι και κάποιος άλλος. Και ο Αναστασιάδης δεν είναι «τελειωμένος» από τους ρεπόρτερ, η ίδια η ΕΠΟ τον έχει «τελειώσει» με όσα διαρρέονται.

Κατά τα άλλα σήμερα κλείνουν 15 χρόνια από τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της Πορτογαλίας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This