Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Στην ΕΠΟ πήραν άδεια από τη… σημαία του Euro!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Με χθεσινή ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ μας… προετοίμασε ότι σήμερα, «Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, οι υπηρεσίες της δεν θα λειτουργήσουν, επί τη επετείω της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Εθνική Ελλάδας στις 4/7/2004».

Εν ολίγοις, ανήμερα της επετείου της κατάκτησης του Euro 2004, της σημαντικότερης, δηλαδή, ημέρας στην Ιστορία του Ελληνικού Ποδόσφαιρου, αντί στην ομοσπονδία να έχουν τα γραφεία ανοιχτά από το πρωί, να υποδέχονται κόσμο και να έχουν διοργανώσει διάφορες εκδηλώσεις, κλείδωσαν τις πόρτες έριξαν τις πετσέτες τους στην πλάτη και… τράβηξαν για παραλία!

Και, στην περίπτωση που αναρωτιέστε, η ΕΠΟ δεν έχει ουδεμία ανάμιξη στο αποψινό παιχνίδι-αναβίωση του τελικού του 2004 ανάμεσα στους Έλληνες και τους Πορτογάλους.

Ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Γραμμένος, όχι μόνο δεν θα βρίσκεται στα επίσημα της Ριζούπολης, αλλά ήδη ξεκουράζεται στη Θεσσαλονίκη…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ