Πόλεμος εκατομμυρίων για τη μπάλα στην ΕΡΤ – Και η ΑΕΚ ζητάει 7,5 εκατ.

Ο πόλεμος Μαρινάκη-Μελισσανίδη-Σαββίδη μόλις ξεκίνησε

Must Read

Χαμός στα ποδοσφαιρικά-τηλεοπτικά δρώμενα! Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Live Sport, οι άνθρωποι της ΑΕΚ επικοινώνησαν με την ηγεσία της ΕΡΤ και ξεκαθάρισαν ότι αν πάρει και η Ένωση το ίδιο ποσό που έχει (προφορικά) συμφωνηθεί με τον ΠΑΟΚ (7,5 εκατ. ευρώ ετησίως) υπογράφουν στην Δημόσια Τηλεόραση.

Η πλευρά της ΕΡΤ είδε αρκετά «ζεστά» την συγκεκριμένη κρούση της ΑΕΚ, όμως για την ώρα ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Δρόσος δεν βάζει την υπογραφή του σε καμία από τις συμφωνίες αν δεν εγκριθούν τα σχετικά κονδύλια από τη συνέλευση των μετόχων της (αρμόδια κυβερνητικά στελέχη).

Όλα αυτά ενώ κλιμακώνεται ο πόλεμος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν συμπληρωματική καταγγελία στον Άρειο Πάγο ζητώντας να ερευνηθούν ακόμη και «τυχόν ποινικές ευθύνες» για τη σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε με ποστάρισμα στο instagram του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος… συνιστά «ξύδι στον Ολυμπιακό»!

Οι πρωταθλητές Ελλάδος που έχουν συμφωνήσει με τη Δημόσια τηλεόραση για τριετές συμβόλαιο αντί ποσού 7,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, αντιμετωπίζουν ψύχραιμα τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού και υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι «ο νταμπλούχος πρέπει να παίρνει τα περισσότερα χρήματα».

Ο πόλεμος Μαρινάκη-Μελισσανίδη-Σαββίδη μόλις ξεκίνησε. Και αναμένεται να κορυφωθεί μετά τις εκλογές και την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This