Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Πόλεμος εκατομμυρίων για τη μπάλα στην ΕΡΤ – Και η ΑΕΚ ζητάει 7,5 εκατ.

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο πόλεμος Μαρινάκη-Μελισσανίδη-Σαββίδη μόλις ξεκίνησε

Χαμός στα ποδοσφαιρικά-τηλεοπτικά δρώμενα! Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Live Sport, οι άνθρωποι της ΑΕΚ επικοινώνησαν με την ηγεσία της ΕΡΤ και ξεκαθάρισαν ότι αν πάρει και η Ένωση το ίδιο ποσό που έχει (προφορικά) συμφωνηθεί με τον ΠΑΟΚ (7,5 εκατ. ευρώ ετησίως) υπογράφουν στην Δημόσια Τηλεόραση.

Η πλευρά της ΕΡΤ είδε αρκετά «ζεστά» την συγκεκριμένη κρούση της ΑΕΚ, όμως για την ώρα ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Δρόσος δεν βάζει την υπογραφή του σε καμία από τις συμφωνίες αν δεν εγκριθούν τα σχετικά κονδύλια από τη συνέλευση των μετόχων της (αρμόδια κυβερνητικά στελέχη).

Όλα αυτά ενώ κλιμακώνεται ο πόλεμος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν συμπληρωματική καταγγελία στον Άρειο Πάγο ζητώντας να ερευνηθούν ακόμη και «τυχόν ποινικές ευθύνες» για τη σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε με ποστάρισμα στο instagram του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος… συνιστά «ξύδι στον Ολυμπιακό»!

Οι πρωταθλητές Ελλάδος που έχουν συμφωνήσει με τη Δημόσια τηλεόραση για τριετές συμβόλαιο αντί ποσού 7,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, αντιμετωπίζουν ψύχραιμα τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού και υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι «ο νταμπλούχος πρέπει να παίρνει τα περισσότερα χρήματα».

Ο πόλεμος Μαρινάκη-Μελισσανίδη-Σαββίδη μόλις ξεκίνησε. Και αναμένεται να κορυφωθεί μετά τις εκλογές και την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ