Αυτή η Εθνική δεν θα χάσει ποτέ!

Must Read

Δεκαπέντε χρόνια μετά τον τελικό του Euro 2004, Έλληνες και Πορτογάλοι διασταύρωσαν ξανά τα ξίφη τους και ο αγώνας είχε την ίδια κατάληξη!

Με γκολ των Κατσουράνη και Χαριστέα, η γαλανόλευκη επιβλήθηκε 2-1 των Πορτογάλων, για τους οποίους μείωσε ο Ποστίγκα, στο γήπεδο της Ριζούπολης, στο πλαίσιο μιας πολύ όμορφης διοργάνωσης.

Ένα βράδυ σαν και το σημερινό, το 2004, ο Θοδωρής Ζαγοράκης σήκωνε στον ουρανό της Λισσαβόνας το Euro, βάζοντας… φωτιά σε όλη την Ελλάδα. Μπροστά σε περίπου 10.000 κόσμο, το remake αυτής της φοβερής βραδιάς του Ντα Λουζ στη Ριζούπολη είχε την ίδια ατμόσφαιρα αλλά και το ίδιο τελικό αποτέλεσμα, παρόλο που αυτό είχε λίγη σημασία.

Ο Κατσουράνης άνοιξε το σκορ στο 17’ με καρφωτή κεφαλιά, ενώ, στο 46’ ο Χαριστέας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπαΐα και έκανε το 2-0. Λίγο αργότερα, (53’) ο Ποστίγκα μείωσε με ωραίο πλασέ. Ο Τσάρτας αστόχησε στο επόμενο λεπτό σε πέναλτι, που κέρδισε ο «Άγγελος» του τελικού του Ντα Λουζ.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Ότο Ρεχάγκελ):

Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Καψής, Δέλλας, Φύσσας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας – Χαλκιάς, Κατεργιαννάκης, Γκούμας, Καφές, Τσάρτας, Νταμπίζας, Γεωργιάδης, Βενετίδης, Βρύζας, Παπαδόπουλος

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος):

Μπαΐα, Καρβάλιο, Πετίτ, Παουλέτα, Μιγκέλ, Βαλέντε, Μέντες, Μανίς, Ντέκο, Ποστίγκα, Αντράντε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This