Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Έφεση για την αφαίρεση των 7 βαθμών κατέθεσε ο ΠΑΟΚ

Κατατέθηκε χθες η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή, που δέχτηκε άκριτα τη γνωμοδότηση της ΕΕΑ και τον καταδίκασε με μείον 7 βαθμούς για την περιβόητη υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.

Η έφεση αριθμεί 50 σελίδες! Η βάση της υπερασπιστικής γραμμής των «ασπρόμαυρων» στηρίζεται στο ότι δεν έχει δεσμευτικότητα η γνωμοδότηση της ΕΕΑ και, ως εκ τούτου, οφείλει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να δικάσει, για να μπορεί να κρίνει και να αποφασίσει κατόπιν αξιολόγησης των αποδεικτικών στοιχείων.

Αναλύεται εμπεριστατωμένα για ποιον λόγο είναι μη δεσμευτική η απόφαση της ΕΕΑ και ότι ερμήνευσε λάθος τον νόμο το πρωτοβάθμιο όργανο της Σούπερ Λιγκ, εφαρμόζοντας τη γνωμοδότηση της ΕΕΑ και επιβάλλοντας απλά την ποινή.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά με την έφεσή της, φυσικά, την απαλλαγή της με την εξάλειψη της τιμωρίας αφαίρεσης εφτά βαθμών, με το επιχείρημα ότι δεν αποδεικνύεται επ’ ουδενί λόγω περίπτωση πολυϊδιοκτησίας με βάση τον νόμο. Ο «Δικέφαλος» επιδιώκει, όπως είναι λογικό, την πλήρη εξάλειψη της ποινής και την αθώωσή του.

Στο μεταξύ, έτοιμος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ είναι ο Κυριάκος Κυριάκος, με τον πρώην υπεύθυνο επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα για να αναλάβει νέο διευρυμένο ρόλο.

Σαφώς και η συμβολή του στο κομμάτι της επικοινωνίας του «Δικεφάλου» θα είναι άκρως κομβική, δεδομένης της εμπειρίας του στο συγκεκριμένο τομέα, χωρίς, ωστόσο, να περιορίζεται εκεί.

Τα πάντα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ημερών, όταν θα συγκεκριμενοποιηθεί το χαρτοφυλάκιο που θα αναλάβει.

Δείτε επίσης: Μπογδάνος και Βέττας «σκοτώθηκαν» για το μεταναστευτικό (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ