Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Απριλίου λίγο πριν την έναρξη του τελικού του FIBA Europe Cup ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπιλμπάο αφού νεαρός Έλληνας φίλαθλος φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά από βεγγαλικό στο Παλατάκι.
Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ κάνουν λόγο για ακρωτηριασμό.
O φίλαθλος, ηλικίας 21 ετών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Τέλος να σημειώσουμε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ απόψε υποδέχεται την Μπιλμπάο στο Game 2 των τελικών του FIBA Europe Cup (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στην κατάμεστη “PAOK Sports Arena”, ψάχνοντας για την υπέρβαση: Μία νίκη με 8 πόντους διαφορά, που θα του δώσει το τρόπαιο.
Το έργο της ομάδας του Μάσιμο Καντσελιέρι είναι δύσκολο. Η Μπιλμπάο είναι ένα ισχυρό, συμπαγές σύνολο. Ο φετινός «Δικέφαλος του Βορρά» όμως είναι η ομάδα των υπερβάσεων. Και πρέπει να βρει τρόπο να μείνει πιστός στις αρχές του, ώστε να μπορέσει να κάνει ακόμα μία υπέρβαση.
Δείτε επίσης:
- FIBA Europe Cup: Τα 8 σκαλοπάτια του ΠΑΟΚ μέχρι το τρόπαιο
- «Πράσινο φως» από Ιβάν Σαββίδη για το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Θέρµη