ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΣπρώχνει τη Νίνα Κασιμάτη προς την έξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ

Σπρώχνει τη Νίνα Κασιμάτη προς την έξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ

Τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης

Με απόφαση του Σωκράτη Φάμελλου, η Νίνα Κασιμάτη τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον ενημερώνει πως μετά την παραίτηση του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από το βουλευτικό αξίωμα, τη θέση του που έμεινε κενή θα καλύψει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Διονύσης Καλαματιανός. Ως αναπληρωματικό μέλος στη θέση της Νίνας Κασσιμάτη ορίστηκε ο Γιώργος Ψυχογιός.

H πατριωτική στάση της Κασσιμάτη «ενοχλεί»

Σημειώνεται ότι η βουλευτής Β’ Πειραιά έχει διαφοροποιηθεί αρκετές φορές από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως στα εθνικά θέματα. Μάλιστα, υπερψήφισε αμυντικές δαπάνες και κόντρα στις «οδηγίες» της Κουμουνδούρου, παρέστη στις εκδηλώσεις υποδοχής της φρεγάτας «Κίμων».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης