Επιχείρηση-σκούπα του δήμου της Αθήνας: Έβαψαν παρτέρια και παγκάκια στην Αθήνα

Must Read

Σε μία  από τις πολυσύχναστες γωνιές της Αθήνας, την πλατεία Αττικής, έγινε σήμερα συντονισμένη παρέμβαση καθαριότητας και αποκατάστασης από τον Δήμο Αθηναίων.

Τα ειδικά συνεργεία εργασιών της Διεύθυνσης Καθαριότητας – Ανακύκλωσης φρόντισαν να βάψουν όλα τα παρτέρια της πλατείας για να ομορφύνει ο χώρος.

Δείτε επίσης: Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο

Το ίδιο έκαναν και για τα παγκάκια στα οποία ξεκουράζονται κάτοικοι και επισκέπτες αλλά και για τα μεταλλικά καλύμματα στους πίνακες ηλεκτρισμού που ήταν γεμάτα από γκράφιτι. Επίσης διόρθωσαν τα χαλασμένα επιδαπέδια και επιστήλια καλαθάκια απορριμμάτων και αντικατέστησαν όσα δεν μπορούσαν να επισκευαστούν.

Ο χώρος «σαρώθηκε» ώστε να απομακρυνθούν όλα τα αντικείμενα που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για μικρούς και μεγάλους, σκουπίστηκε και στη συνέχεια δυο πλυστικά μηχανήματα με πεπιεσμένο νερό που περιείχε καθαριστικό-απολυμαντικό υγρό καθάρισαν την πλατεία Αττικής για να την παραδώσουν καθαρή, πιο όμορφη και πιο φιλική στους δημότες.

«Οι εκατοντάδες περαστικοί, από σήμερα, θα βρουν μία διαφορετική πλατεία. Σύντομα, αυτή η εικόνα, δεν θα αποτελεί έκπληξη, θα είναι η καθημερινή εικόνα σε όλες τις πλατείες της Αθήνας. Αυτός είναι ο στόχος που βήμα βήμα, επιτυγχάνεται» αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This