Σάββατο, 1 Μάϊος 2021

Επιχείρηση-σκούπα του δήμου της Αθήνας: Έβαψαν παρτέρια και παγκάκια στην Αθήνα

Σε μία  από τις πολυσύχναστες γωνιές της Αθήνας, την πλατεία Αττικής, έγινε σήμερα συντονισμένη παρέμβαση καθαριότητας και αποκατάστασης από τον Δήμο Αθηναίων.

Τα ειδικά συνεργεία εργασιών της Διεύθυνσης Καθαριότητας – Ανακύκλωσης φρόντισαν να βάψουν όλα τα παρτέρια της πλατείας για να ομορφύνει ο χώρος.

Δείτε επίσης: Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο

Το ίδιο έκαναν και για τα παγκάκια στα οποία ξεκουράζονται κάτοικοι και επισκέπτες αλλά και για τα μεταλλικά καλύμματα στους πίνακες ηλεκτρισμού που ήταν γεμάτα από γκράφιτι. Επίσης διόρθωσαν τα χαλασμένα επιδαπέδια και επιστήλια καλαθάκια απορριμμάτων και αντικατέστησαν όσα δεν μπορούσαν να επισκευαστούν.

Ο χώρος «σαρώθηκε» ώστε να απομακρυνθούν όλα τα αντικείμενα που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για μικρούς και μεγάλους, σκουπίστηκε και στη συνέχεια δυο πλυστικά μηχανήματα με πεπιεσμένο νερό που περιείχε καθαριστικό-απολυμαντικό υγρό καθάρισαν την πλατεία Αττικής για να την παραδώσουν καθαρή, πιο όμορφη και πιο φιλική στους δημότες.

«Οι εκατοντάδες περαστικοί, από σήμερα, θα βρουν μία διαφορετική πλατεία. Σύντομα, αυτή η εικόνα, δεν θα αποτελεί έκπληξη, θα είναι η καθημερινή εικόνα σε όλες τις πλατείες της Αθήνας. Αυτός είναι ο στόχος που βήμα βήμα, επιτυγχάνεται» αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ