Ενημερωτική ομιλία στο Δημαρχείο Πλατανιά για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Must Read

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνουν ενημέρωση γονέων με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο».

Η εν λόγω δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 18.00, στο Δημαρχείο Πλατανιά (Γεράνι), με ελεύθερη είσοδο. Εισηγήτρια θα είναι η ψυχολόγος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κα Τσίλλη Μάνια, που θα πραγματοποιήσει μια παρέμβαση για το διαδίκτυο, αναδεικνύοντας σημαντικούς κινδύνους που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια οθόνη, όπως είναι το cyberbullying (διαδικτυακός εκφοβισμός).

ασφαλεια στο διαδικτυο ομιλια πλατανιας

 

Η αναφορά είναι βασισμένη σε περιπτώσεις αληθινών περιστατικών και θα παρέχει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, στα τηλέφωνα 2821341040 και 2821341033.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This