Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Ο Δήμος Ηλιούπολης βραβεύει με χρηματικό έπαθλο τους μαθητές που μένουν σπίτι και δημιουργούν

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ο Δήμος Ηλιούπολης για να παρακινήσει όλους τους μαθητές να απασχοληθούν δημιουργικά στο σπίτι.

Στοχεύοντας στην δημιουργία πρόσθετου κινήτρου στους μαθητές, για περιορισμό των δραστηριοτήτων έξω στην πόλη, αποφασίσαμε να επιβραβεύσουμε το αποτέλεσμα της δημιουργικής απασχόλησης, όλων όσων θα εφαρμόσουν με θετικό τρόπο την γενική προτροπή «Μένουμε Σπίτι».

Ο δήμος προκηρύσσει διαγωνισμό για όλους τους μαθητές της πόλης, που θα διαρκέσει όσο παραμένουν κλειστά τα σχολεία και θα έχει τίτλο: “Στην Ηλιούπολη «Μένουμε Σπίτι» Δημιουργικά”!

Στον διαγωνισμό με θέμα τις κοινωνικές επιδράσεις του κορωνοϊού, μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μαθητές, που κατοικούν στην Ηλιούπολη είτε φοιτούν σε Σχολεία της Ηλιούπολης είτε και άλλων περιοχών, επιλέγοντας σαν θέμα: “Στην Ηλιούπολη «Μένουμε Σπίτι» Δημιουργικά”

Στον διαγωνισμό με θέμα τις κοινωνικές επιδράσεις του κορωνοϊού, θα συμμετέχουν όλοι οι μαθητές των Σχολείων της Ηλιούπολης, επιλέγοντας σαν θέμα: «Γραπτό κείμενο (Έκθεση, Διήγημα ή Ποίημα) ή Καλλιτεχνική Δημιουργία (Ζωγραφική ή Εικαστική Κατασκευή)».

Θα βραβευτούν, οι 3 πρώτοι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων με χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ ο πρώτος, 200 ευρώ ο δεύτερος και 100 ευρώ ο τρίτος και επίσης οι 3 πρώτοι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων με χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ ο πρώτος, 300 ευρώ ο δεύτερος και 200 ευρώ ο τρίτος.

Την τελική αξιολόγηση των έργων θα κάνει αντιπροσωπευτική επιτροπή από συμπολίτες εκπαιδευτικούς και εικαστικούς.

Για να λάβεις μέρος:

1) Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής:

http://bit.ly/menoumespitidimiourgika

2) Προώθησε μας το έργο σου (κείμενο ή φωτογραφία του έργου) στο e-mail: [email protected]

Το μήνυμα του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη

Ο Δήμος Ηλιούπολης δίνει τη μάχη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου ιού, με πρωτοβουλίες, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις. Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε το πρωτόγνωρο αυτό πρόβλημα με αποφασιστικότητα, ρεαλισμό και δημιουργικότητα. Προσδοκώ στη δημιουργική συμμετοχή σας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ