Ο Δήμος Αμαρουσίου παραχώρησε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα για αιμοδοσίες

Must Read

Στην παραχώρηση κατάλληλα διαμορφωμένης αίθουσας στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για τη διεξαγωγή με ασφάλεια των αιμοληψιών από τους αιμοδότες εθελοντές και το συγγενικό περιβάλλον ασθενών προχώρησε η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου.

Η Δημοτική Αρχή σε μία πράξη έμπρακτης στήριξης όσων χρήζουν μετάγγισης αίματος και της δυσκολίας των αιμοδοτών να μεταβούν στα νοσοκομεία λόγω φόβου, αλλά και των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας.

Δείτε επίσης: Ο Δήμος Ηλιούπολης βραβεύει με χρηματικό έπαθλο τους μαθητές που μένουν σπίτι και δημιουργούν

Ως εκ τούτου, από την 31η Μαρτίου 2020, κινητό συνεργείο του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, που θα αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών, θα πραγματοποιεί καθημερινά αιμοληψίες από τις 09:00 έως τις 13:30 , με δυνατότητα επέκτασης και σε απογευματινή βάρδια ή και Σαββατοκύριακα, ανάλογα με την έκβαση της επιδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2132031943 και 2132031926.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This