Σάββατο 19/6/2021

Δέκα χρόνια φυλακή στον Χανιώτη που βίαζε συστηματικά την κόρη του για 15 ολόκληρα χρόνια!

Ποινή 10 ετών κατά συγχώνευση επέβαλε σήμερα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου στον 55χρονο από την Κίσσαμο Χανίων, καταδικάζοντάς τον για βιασμό και αιμομιξία σε βάρος της κόρης του, για περίοδο 15 ετών!    

Ο καταδικασθείς, ο οποίος κατηγορήθηκε το Δεκέμβριο του 2019, παραδέχτηκε τις πράξεις του, αλλά ισχυρίστηκε ότι όσα έπραξε συνέβησαν μόνο τις χρονιές 2017 έως 2019, διάστημα όπου η κόρη του ήταν ενήλικη και όχι ανήλικη, όπως κατηγορήθηκε, καθώς επίσης πως όλα γινόντουσαν με τη συναίνεση της.

Η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα ο 55χρονος να οδηγηθεί πίσω στις φυλακές Τριπόλεως, όπου κρατείτο μέχρι σήμερα.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κισσάμου και των Χανίων, με τη νεαρή κοπέλα, η οποία μαζί με την μητέρα της βρέθηκαν σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου, να έχει εγκαταλείψει το σχολείο λόγω θεμάτων υγείας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο πατέρας της και ξεκίνησε τις αποτρόπαιες πράξεις του όταν εκείνη ήταν 14 ετών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ