Χανιά: Πα-τέρας βίαζε συστηματικά την κόρη του επί 15 ολόκληρα χρόνια!

Must Read

Μια ακόμη ιστορία ανείπωτης φρίκης ήρθε στο φως μόλις πρόσφατα, όταν μια 27χρονη κοπέλα από τα Χανιά της Κρήτης αποφάσισε να καταγγείλει τον 55χρονο πατέρα της για βιασμό κατ’ εξακολούθηση!

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η 27χρονη, έχοντας υποστεί σεξουαλική κακοποίηση για 15 ολόκληρα χρόνια από τον πατέρα της, πήρε την απόφαση να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντας τον για συστηματικό βιασμό.

Η καταγγελία έγινε τον Νοέμβριο, λίγους μήνες αφότου η δύσμοιρη κοπέλα έπεσε θύμα των άρρωστων ορέξεών του για τελευταία φορά. Ωστόσο, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, δεν έγινε σύλληψη. Παρόλα αυτά, κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες προκειμένου να βγει ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή, όπως και έγινε.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν, τελικά, στη σύλληψή του και, ενώ αρχικά ο 55χρονος αρνείτο τις κατηγορίες, στη συνέχεια ομολόγησε τις ειδεχθείς πράξεις του σε βάρος της κόρης του, παραδεχόμενος ότι τη βίαζε συστηματικά από την ηλικία των 12 ετών και για 15 ολόκληρα χρόνια!

Μετά τις συγκλονιστικές αυτές αποκαλύψεις, ο 55χρονος κατηγορήθηκε για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη της ηλικίας της, κατ’ εξακολούθηση και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This