Και μετά αναρωτιόμαστε… Άφησαν ελεύθερη τη συμμορία των Ρομά που λήστευε ηλικιωμένους στην Ευρυτανία!

Must Read

Ποινές «χάδι», που τους επιτρέπουν να κυκλοφορούν ελεύθερα, επιβλήθηκαν στα έξι μέλη της σπείρας των Ρομά που είχαν γίνει φόβος και τρόμος των ηλικιωμένων στην Ευρυτανία, καθώς τους άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα, ακόμα και χρυσά δόντια, στη διάρκεια του Ιουνίου και του Ιουλίου του 2019!

Οι έξι Ρομά, ηλικίας 25 ως 35 ετών, τρεις από τους οποίους είχαν προφυλακιστεί, κάθισαν στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας το πρωί της Πέμπτης, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για ληστεία, συνέργεια σε ληστεία και κλοπές.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο τέλος της συνεδρίασης, στην οποία επικράτησε ένταση μεταξύ των συγγενών των θυμάτων και των κατηγορουμένων, το δικαστήριο επέβαλε ποινές κάθειρξης πέντε ετών στους τρεις που είχαν προφυλακιστεί, αλλά έδωσε ανασταλτική δύναμη στην έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι. Στους άλλους δύο κατηγορουμένους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης οκτώ και δέκα μηνών για συνέργεια στις κλοπές, ενώ ο έκτος αθωώθηκε, καθώς η μοναδική συμμετοχή του ήταν η διάθεση του αυτοκινήτου του.

Κατά τη διάρκεια της δράσης της η σπείρα είχε καταφέρει να αφαιρέσει με τη μέθοδο της απασχόλησης 4.000 ευρώ και κοσμήματα από έναν ηλικιωμένο, περίπου το ίδιο ποσό από μια 89χρονη, στην οποία δεν δίστασαν να ασκήσουν βία, ενώ στην περίπτωση μιας 88χρονης άρπαξαν 7.200 ευρώ από το κομοδίνο της, αλλά και πέντε… χρυσά δόντια, ενθύμιο του μακαρίτη συζύγου της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτοί η κυβέρνηση έχει γράψει την χειρότερη ιστορία αν είσαι Έλληνας φορολογούμενος άνεργος σε κυνηγάνε να πας Φυλακή αν είσαι γύφτος ρωμα είσαι ελεύθερος τελικά τι είστε κατηγόρησαν τον σύριζα και αυτή χειρότερη ήταν ότι υπήρχε ανομία τώρα τι είστε χειρότερη από αυτούς ,κρίμα αυτή την Ελλάδα την καταστρέφουν αν πάρουμε τον Νόμο στα χέρια μας τότε καλή τύχη στους υπόλοιπους

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This