Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Όχι στον άδικο διασυρμό της έντιμης Ελένης Τουλουπάκη που προσπαθεί να κρατήσει ψηλά τον θεσμό της δικαιοσύνης

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Η Εισαγγελία Διαφθοράς ως άλλος Διγενής έδωσε τη μάχη της κόντρα στο ψέμα και στη λήθη με μόνο γνώμονα το συμφέρον του πολύπαθου ελληνικού λαού . Το δόγμα του σοκ στη δικαιοσύνη δε θα περάσει και γρήγορα όσοι το υπηρετήσαν θα λάβουν το μισθό τους». Το χαρακτηριστικό αυτό απόσπασμα από τη δήλωση της Ελένης Τουλουπάκη μετά την άσκηση δίωξης εναντίον της, τα λέει όλα.

Η εισαγγελέας Διαφθοράς έχει υπηρετήσει τη δικαιοσύνη με ασυμβίβαστο και παραδειγματικό τρόπο, σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας του τόπου. Η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis και των πολιτικών ευθυνών που υπάρχουν σε αυτό, αποτελεί μια εμβληματική υπόθεση για τη χώρα μας και τις προσπάθειες ανάκαμψης.

Και η Ελένη Τουλουπάκη διασύρεται και κατασυκοφαντείται γιατί είχε την εντιμότητα να τιμήσει ακριβώς αυτό που της ανατέθηκε από την Πολιτεία, την πάταξη της διαφθοράς.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ