Όχι στον άδικο διασυρμό της έντιμης Ελένης Τουλουπάκη που προσπαθεί να κρατήσει ψηλά τον θεσμό της δικαιοσύνης

Must Read

«Η Εισαγγελία Διαφθοράς ως άλλος Διγενής έδωσε τη μάχη της κόντρα στο ψέμα και στη λήθη με μόνο γνώμονα το συμφέρον του πολύπαθου ελληνικού λαού . Το δόγμα του σοκ στη δικαιοσύνη δε θα περάσει και γρήγορα όσοι το υπηρετήσαν θα λάβουν το μισθό τους». Το χαρακτηριστικό αυτό απόσπασμα από τη δήλωση της Ελένης Τουλουπάκη μετά την άσκηση δίωξης εναντίον της, τα λέει όλα.

Η εισαγγελέας Διαφθοράς έχει υπηρετήσει τη δικαιοσύνη με ασυμβίβαστο και παραδειγματικό τρόπο, σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας του τόπου. Η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis και των πολιτικών ευθυνών που υπάρχουν σε αυτό, αποτελεί μια εμβληματική υπόθεση για τη χώρα μας και τις προσπάθειες ανάκαμψης.

Και η Ελένη Τουλουπάκη διασύρεται και κατασυκοφαντείται γιατί είχε την εντιμότητα να τιμήσει ακριβώς αυτό που της ανατέθηκε από την Πολιτεία, την πάταξη της διαφθοράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This