Αποφάσισε να μιλήσει η Ειρήνη Μούρθου; Ισχυρός άνδρας «χάνει» τον ύπνο του

Must Read

Έτοιμη να ανοίξει το στόμα της και να δώσει στις Αρχές τα ονόματα που κρατούσε στην ηλεκτρονική ατζέντα της είναι η 33χρονη «κοκκινομάλλα» που βρίσκεται προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές του Ελεώνα Θηβών για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στην περιοχή της Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης!

Η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, στην οποία θα κατονομάσει άτομα που έως σήμερα εμφανιζόταν να προστατεύει με τη σιωπή της. Τα πρόσωπα αυτά, τα οποία είχε αποθηκευμένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που κατέστρεψε, ενδεχομένως να ανήκουν στο ευρύτερο κοινωνικό ή ερωτικό περιβάλλον της. Αν σχετίζονται, πάντως, με την υπόθεση δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς, παρά μόνον η ίδια η κατηγορουμένη, η οποία προς το παρόν φέρεται ότι θεωρεί αυθαίρετη τη σύνδεσή τους με την απαγωγή του 10χρονου κοριτσιού.

Παράλληλα, απορρίπτει τα σενάρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την ύπαρξη κυκλώματος πορνογραφίας, συνεχίζοντας να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει συνεργός στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι έχουν αρχίσει να χάνουν τον ύπνο τους, ανάμεσά τους και ένας άνδρας με ισχυρή οικονομική επιφάνεια, ο οποίος φέρεται ότι αρνείται πως γνώριζε τη δραστηριότητα της 33χρονης, όμως πλέον αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το όνομά του να προστεθεί στη δικογραφία.

Στο μεταξύ, η 33χρονη «κοκκινομάλλα» φέρεται ότι είναι βυθισμένη στις σκέψεις της μέσα στο κελί της στις Φυλακές Ελεώνα: «Δεν ήθελα να βλάψω την ανήλικη μαθήτρια, που υπεραγαπώ και νοιάζομαι ιδιαίτερα. Δεν της έδωσα ηρεμιστικό για να προβώ σε παράνομη πράξη, αλλά για να την καθησυχάσω να κοιμηθεί. Όλα οφείλονται στην ανορθόδοξη και κακή συμπεριφορά μου, στην προηγούμενη χρήση ναρκωτικών που ομολόγησα. Ζήτησα αμέσως συγγνώμη από την οικογένειά της. Δεν συνομιλήσαμε με βιντεοκλήση όσο τη φιλοξενούσα. Τρομοκρατήθηκα από τη δημοσιότητα και δεν την επέστρεψα στη μητέρα της. Στα μάτια της έβλεπα την 7χρονη κόρη μου, που μου αποστερεί με τεχνάσματα ο πρώην σύζυγός μου» δήλωσε μέσα από το κελί της.

«Δεν υπάρχει κύκλωμα» επιμένει ο συνήγορος

Ο δικηγόρος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας από την πλευρά του ανέφερε ότι θα υποβάλει στην ανακρίτρια αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης, μόλις βγουν τα αποτελέσματα του ελέγχου των κινητών τηλεφώνων και του σκληρού δίσκου του φορητού υπολογιστή.

«Η πελάτισσά μου θεωρεί ότι καταρρίπτεται το δήθεν βαρύ κατηγορητήριο σε βάρος της και δεν επαληθεύονται τα σενάρια του δήθεν κυκλώματος πορνογραφίας που διακινεί εξαρχής με εμμονή χωρίς στοιχεία η πολιτική αγωγή» τόνισε ο κ. Νουλέζας, προσθέτοντας ότι στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή της εντολέως του ενδεχομένως να υπάρχουν εικόνες από κοινωνικές ή ερωτικές συναναστροφές που δεν σχετίζονται με τη συγκεκριμένη ποινική υπόθεση.

«Οι εξελίξεις δικαιώνουν όσα υποστήριζε από την πρώτη στιγμή η πολιτική αγωγή… Αν δεν θέλει να περάσει όλη τη ζωή της στη φυλακή, θα πρέπει να αποκαλύψει τους συνεργούς και τους εγκεφάλους του κυκλώματος» δήλωσε σχετικά με την τελευταία εξέλιξη ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This