Κλείνουν άρον άρον τον φάκελο διάρρηξη στο διαμέρισμα της Τουλουπάκη!

Must Read

Κι όμως! Σε δράστες του κοινού εγκλήματος (λέει ότι) αποδίδει η Ασφάλεια τη διάρρηξη στο διαμέρισμα της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη στην Ακρόπολη, που έχει προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση, καθώς στο κτίριο στου Μακρυγιάννη έχουν παραβιαστεί συνολικά τρία διαμερίσματα. Κι όλα αυτά παρότι όλα τα στοιχεία δείχνουν ακριβώς το αντίθετο και παραπέμπουν σε λειτουργία παρακρατικών μηχανισμών! Οι δράστες έβαλαν στο μάτι μόνο τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή, αγνοώντας άλλα αντικείμενα αξίας, αλλά κατά την Ασφάλεια είναι… κοινοί κλέφτες!

Όπως διαπιστώθηκε από την επιτόπια αυτοψία που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες παραβίασαν με ειδικό διαρρηκτικό εργαλείο τον ομφαλό της κλειδαριάς στην πόρτα εισόδου του διαμερίσματος της Ελένης Τουλουπάκη, χωρίς να αφήσουν εμφανή ίχνη.

Από το διαμέρισμα της δικαστικής λειτουργού άρπαξαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της. Ο χώρος της κατοικίας και ο χώρος του γραφείου της εισαγγελέως εμφάνιζαν εικόνες εκτεταμένης έρευνας και ήταν αναστατωμένοι, αλλά δεν προκύπτει κλοπή άλλου αντικειμένου αξίας, όπως για παράδειγμα άλλες ηλεκτρονικές συσκευές ή κοσμήματα. Αυτό πάντως δεν προβλημάτισε τους αρμοδίους, που μάλλον προσπαθούν να κλείσουν άρον άρον την πολύ σοβαρή υπόθεση!

Η Ελένη Τουλουπάκη απουσίαζε το τελευταίο δεκαήμερο από το διαμέρισμά της για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της στην Κρήτη και δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς ο χρόνος της διάρρηξης, την οποία διαπίστωσε η οικιακή βοηθός το πρωί της Κυριακής, όταν πήγε να καθαρίσει το διαμέρισμα.

Περισσότερα στοιχεία πάντως θα προκύψουν όταν η κυρία Τουλουπάκη, που ήταν μία εκ των εισαγγελέων που είχαν αναλάβει τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis, δει προσεκτικά το γραφείο της και τα έγγραφά της για να διαπιστώσει τι λείπει από αυτό.
Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση είναι σκοτεινή και παραπέμπει σε χώρες όπου δρουν περίεργα καθεστώτα ή ομάδες με ύποπτη αντιθεσμική λειτουργία.

Έκθετος ο Χρυσοχοΐδης για τη φύλαξη της εισαγγελέως Διαφθοράς

Συνθήκες πολιτικής όξυνσης διαμορφώνονται με αφορμή τη διάρρηξη στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη, μια παρακρατική επίθεση αδιανόητη για μια σύγχρονη ευνομούμενη Πολιτεία, που αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατία και τους θεσμούς.

Ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποστήριξε από τη Βουλή ότι η κατοικία της εισαγγελέως φυλάσσεται, δήλωσε ωστόσο, επί της ουσίας, άγνοια για τον τρόπο που αυτή παραβιάστηκε. «Η πολυκατοικία στην οποία διαμένει η Ελένη Τουλουπάκη φυλάσσεται, όπως και η ίδια» δήλωσε συγκεκριμένα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επιτιθέμενος μάλιστα στον ΣΥΡΙΖΑ, και ειδικά στην Ολγα Γεροβασίλη, τον οποίο κάλεσε να μην «προκαλεί με εύκολα σενάρια και κρίσεις του ποδαριού» και να μην «εργαλειοποιεί» τους δικαστικούς λειτουργούς. Μάλιστα, επέκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «σπέρνει τον φόβο στη Δικαιοσύνη», αλλά και ότι προσπαθεί να βγάλει «από τη μύγα ξίγκι αντιπολιτευτικού λογού».

Ο ίδιος ενημέρωσε δε ότι υπήρξε διάρρηξη και στην οικία στενού συνεργάτη του Βασίλη Κεγκέρογλου, το διαμέρισμα του οποίου βρίσκεται ακριβώς κάτω από εκείνο της κυρίας Τουλουπάκη… Πάντως, ο αρμόδιος υπουργός ενημέρωσε το Σώμα ότι διεξάγεται έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. «με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα», όπως επεσήμανε, πρόσθεσε δε ότι στη συνέχεια η Δικαιοσύνη θα επιληφθεί και η Βουλή θα ενημερωθεί από τον ίδιο. Το θέμα ετέθη επί τάπητος από την Ολγα Γεροβασίλη, η οποία ανεβάζοντας τους τόνους ζήτησε εξηγήσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. «Δεν είναι δυνατό να στοχοποιούνται, να εκφοβίζονται και να μην προστατεύονται οι εισαγγελείς» κατήγγειλε, ρωτώντας τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εάν έχει διαταχθεί έρευνα για να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες.

Αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά του βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργου Καμίνη, ότι «προς αποκατάσταση της αλήθειας ως προς τη διάρρηξη στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη, δεν είναι η μοναδική που έγινε στο κτίριο αυτό το συγκεκριμένο βράδυ». Ο κ. Καμίνης έσπευσε να επισημάνει με περίσσεια σπουδή, που προκαλεί ερωτήματα, ότι έγινε διάρρηξη και στο διαμέρισμα του στενού συνεργάτη του Βασίλη Κεγκέρογλου…

Πηγή: Δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This